Βαθιά μαχαιριά στα σωθικά της Ατλέτικο ο αποκλεισμός της Τετάρτης, ούτε την 5η φορά κατάφερε να ξορκίσει την ευρωπαϊκή κατάρα απέναντι στην συμπολίτισσα. Ξόδεψε πολλές δυνάμεις για 120 λεπτά, το ηθικό είναι καταρρακωμένο, ενώ και οι τελευταίες της εμφανίσεις δεν άρεσαν.
Αντιθέτως, η Μπάρσα είχε εύκολο έργο την Τρίτη στην πρόκριση επί της Μπενφίκα, έριξε στροφές στο 2ο ημίχρονο, θα είναι σίγουρα πιο φρέσκια καθώς δεν είχε ματς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. “Κέντησαν” οι Γιαμάλ, Ραφίνια απέναντι στους Πορτογάλους, η μεσαία γραμμή είναι πλήρης και ορεξάτη, ενώ στο ματς Κυπέλλου οι Καταλανοί έδειξαν ότι έχουν τρόπο να πληγώσουν την ομάδα του Σιμεόνε και στις στατικές φάσεις. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.30.
2.30 ΣΤΗΝ Novibet
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις