Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Ένα στα δύο ο απολογισμός της στήλης τη χθεσινή ημέρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Πληρωθήκαμε το X2 & Over 1.5 στο Ρόμα – Άγιαξ, αλλά η Γρανάδα δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ηττήθηκε καθαρά για δεύτερη διαδοχική φορά με το ίδιο σκορ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0). 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή (16/04) περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ξεχώρισα μια τριάδα, πάμε να τη δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Έβερτον – Τότεναμ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι στο “Γκούντισον Παρκ” ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ. Η Έβερτον απογοήτευσε πλήρως με την εμφάνισή της στο προηγούμενο, πήρε με αρκετή δόση τύχης το 0-0 από την Μπράιτον, σε παιχνίδι που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και είδε την αντίπαλο να σπαταλάει πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2) και με ανάλογες εμφανίσεις στο υπόλοιπο της σεζόν δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Έχει σημαντικές απουσίες και σήμερα, θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ Κάλβερτ – Λιούιν, το βασικό στόπερ Μίνα και τον χρήσιμο χαφ Ντοκουρέ. 

Από ήττα έρχεται και η Τότεναμ, έχασε ευκολότερα του αναμενομένου με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, απομακρύνθηκε περισσότερο από την τετράδα, ωστόσο έχει καλή πρόσφατη παράδοση στο “Γκούντισον Παρκ” (αήττητη στις επτά πρόσφατες επισκέψεις της με ρεκόρ 3-4-0) και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σε θέση να φύγει με αποτέλεσμα απ’ το Λίβερπουλ η ομάδα του Μουρίνιο, το combo X2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85 στην Stoiximan είναι αξιόλογο και αποτελεί την επιλογή μου.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Σίβασπορ Προγνωστικά

Συνεχίζω με Τουρκία και την αναμέτρηση της Γκεντσλερμπιρλίγκι με τη Σίβασπορ. Η Γκεντλερμπιρλίγκι πήρε μόλις έναν βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια, γνώρισε ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές που διατηρούσε το αήττητο (3-1-0), δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και με τον νέο προπονητή Μπιζάτι στην άκρη του πάγκου της δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Έρχεται από πέντε διαδοχικά αμφίσκορα εντός έδρας. Από την άλλη, η Σίβασπορ βρίσκεται στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν, μετράει τέσσερα “τρίποντα” στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, είναι αήττητη 11 παιχνίδια πρωταθλήματος (6-5-0) και κυνηγάει την 5η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (αν και εφόσον κατακτήσει το Κύπελλο στη Μπεσίκτας). Τα τελευταία παιχνίδια της έχουν καλό ρυθμό και πολλά γκολ, ενώ οι 5/6 πρόσφατες έξοδοί της συνοδεύτηκαν από Goal/Goal & Over 3.5. Με καλύπτει απόλυτα το Goal/Goal στο 1.85.

Γιονγκ Ουτρέχτη – Φόλενταμ Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Γιονγκ Ουτρέχτης – Φόλενταμ. Η Γιονγκ Ουτρέχτη είναι η ομάδα με τη χειρότερη φόρμα στη β’ τη τάξει κατηγορία, βρίσκεται χαμηλότερα στην κατηγορία από τις υπόλοιπες ομάδες Νέων (στο -1 από την Γιονγκ Αλκμάαρ) και έχει τεράστιο κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια, αφού η τελευταία ομάδα Νέων στην τελική βαθμολογία θα υποβιβαστεί. Γνώρισε την ήττα στις 12/14 πρόσφατες αγωνιστικές και στα δέκα εξ αυτών σημειώθηκαν από δύο γκολ και πάνω. Από την άλλη, η Φόλενταμ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, βρίσκεται στο +12 από την 9η θέση, έρχεται από άκρως πειστική εμφάνιση (5-1 την Χέλμοντ) και στις αγωνιστικές που υπολείπονται για το φινάλε, θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Χωρίς περιθώρια πλέον οι γηπεδούχοι, καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Προβλέπω το ματς να έχει πολλά γκολ και το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.85 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Έβερτον – Τότεναμ | Χ2 & Over 1.5 (1.85 @stoiximan)

16:00 Γκεντσλερμπιρλίγκι – Σίβασπορ | Goal/Goal (1.83 @winmasters)

21:00 Γιονγκ Ουτρέχτη – Φόλενταμ | Goal/Goal & Over 2.5 (1.85 @bet365)