inter prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Δεν έκλεισε με ωραίο τρόπο χθες η στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος, η Καραγκουμρούκ κέρδισε 1-0 την Χατάισπορ και η Σλοβάτσκο έμεινε στο 0-0 με τη Σίγκμα Όλομουτς.

Το ενδιαφέρον για δεύτερη σερί μέρα βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγονται επίσης δύο εξ αναβολής παιχνίδια στην Ιταλία και ένα σε Ισπανία, εμβόλιμη στην Τουρκία με τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ υπάρχουν και παιχνίδι Κυπέλλου σε Ελλάδα, Ελβετία, Ρωσία και Πολωνία. 

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ερζουρούμσπορ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Τουρκία και το παιχνίδι Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ερζουρούμσπορ. Στην καλύτερή της στιγμή από την αρχή της σεζόν η Γκεντσλερμπιρλίγκι, πρώτη φορά πέτυχε τρεις νίκες στη σειρά, μετά τα διπλά στις έδρες των Φενερμπαχτσέ και Αλάνιασπορ δείχνει να πιστεύει ολοένα και περισσότερο στις δυνατότητές της και στην παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, η Ερζουρούμσπορ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αγνοεί τη νίκη επτά αγωνιστικές (0-2-5), δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και στις 6/7 πρόσφατες αγωνιστικές δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω. Διακρίνω λάθος στις αποδόσεις, οι μπουκ αρχίζουν σιγά σιγά πάντως και το διορθώνουν με τον άσσο πλέον να πληρώνει λίγο παραπάνω απ’ το διπλό. Το 1 DNB με καλύπτει απόλυτα και στο 1.95 της Stoiximan αποτελεί ξεκάθαρα την επιλογή μου.

Ίντερ – Σασουόλο Προγνωστικά

Συνεχίζω με Ιταλία και το εξ αναβολής παιχνίδι στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σασουόλο. Η Ίντερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Serie A, μετράει εννιά διαδοχικά “τρίποντα” και με νέα νίκη σήμερα θα κάνει τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου, αφού θα αυξήσει την απόσταση από την 2η θέση στους 11 πόντους. Τρομερή στην έδρα της, έρχεται από δέκα σερί νίκες, στα περισσότερα παιχνίδια σκόραρε από δύο γκολ και πάνω, περιμένω να βρει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και σήμερα. 

Από την άλλη, η Σασουόλο δεν έχει κάτι να χάσει και θα πάει να κάνει το παιχνίδι της στο Μιλάνο, μπορεί να στερηθεί για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες των Καπούτο, Μπεράρντι, ωστόσο διαθέτει την ποιότητα να σκοράρει χωρίς αυτούς τους δύο και το απέδειξε περίτρανα στο 2-2 με τη Ρόμα. Μην ξεχνάμε, πως η Σασουόλο ζορίζει τα τελευταία χρόνια την Ίντερ και είναι αήττητη στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις της στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Το Goal/Goal στο 1.82 παίζεται.  

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Τσάμπιονς Λιγκ και τη μονομαχία της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν για την προημιτελική φάση. Η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε εύκολα στους “16” το εμπόδιο της Λάτσιο με δύο νίκες (1-4, 2-1), θεωρείται και αυτή τη σεζόν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στην έδρα της είναι πανίσχυρη, παίζει κυρίαρχο ποδόσφαιρο, σκοράρει κατά βούληση και τελευταία φορά έχασε τον Νοέμβριο του 2019. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα εντός έδρας παιχνίδια της και θα ψάξει σκορ πρόκρισης.

Από την άλλη, η Παρί έχασε στο ντέρμπι κορυφής από τη Λιλ, στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα (νίκη 1-4, ισοπαλία 1-1 στο Παρίσι), διαθέτει τεράστια ποιότητα στο ρόστερ της και δείχνει αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση από την Μπάγερν για τον περσινό χαμένο τελικό. Το παιχνίδι θα έχει λογικά καλό ρυθμό, εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, το σκορ μπορεί να ξεφύγει, θα κρατήσω το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.90. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ερζουρούμσπορ | 1 DNB (1.95 @stoiximan)

19:45 Ίντερ – Σασουόλο | Goal/Goal (1.82 @betshop)

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν | Goal/Goal & Over 2.5 (1.90 @bet365)