Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 13 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Copa Libertadores και Α’ Βραζιλίας.

Σάντος – Μπόκα Τζούνιορς Προγνωστικά

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει οι δυο ομάδες, μετά και το 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κόπα Λιμπερταδόρες, στην Αργεντινή. Μετά από τρεις αναμετρήσεις, με δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Σάντος πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Σάο Πάολο. Απόψε, παίζει μόνο για τη νίκη, έτσι ώστε να πάει σε έναν βραζιλιάνικο εμφύλιο στον τελικό, κόντρα στην Παλμέιρας. Ωστόσο, πανηγύρισε μόλις νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της (1-2-1). Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μπόκα Τζούνιορς, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 2-2 με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, για το Κόπα Ντιέγκο Μαραντόνα. Ταξίδεψε στη Βραζιλία για δυο αποτέλεσμα, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία, αρκεί να έχει γκολ. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις 14 τελευταίες εξόδους της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, μετρώντας ακόμη δέκα διπλά και τρεις ισοπαλίες. Πιο έμπειρη η Μπόκα σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, είναι λογικό φαβορί, όμως η Σάντος έχει τον ενθουσιασμό και έχει στραφεί αποκλειστικά στη διοργάνωση. Πιθανό να δούμε πρόκριση μετά το 90ο λεπτό, οπότε και πάμε με το Χ σε απόδοση 3.10 από την Bwin.

Κορίνθιανς – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Κορίνθιανς, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Μποταφόγκο (0-2). Έφτασε έτσι τις τρεις σερί νίκες, μετά και από εκείνες κόντρα σε Σάο Πάολο (1-0 εντός) και Γκοϊάς (2-1 εντός), πέμπτο ματς στα έξι τελευταία, που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη, η Φλουμινένσε πήρε το διπλό στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο (1-2), δίνοντας έτσι τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2). Παράλληλα, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (2-1-1), ενώ είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς κόντρα στην Κορίνθιανς (4-2-0). Περιμένουμε γκολ, οπότε και επιλογή μας είναι το 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:15 Σάντος – Μπόκα Τζούνιορς: Ισοπαλία (3.10 @bwin)

02:30 Κορίνθιανς – Φλουμινένσε: 2-3 Goals (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!