sportingbet

To παιχνίδι… ζωντανεύει με πριμ 5%* στο Champions League και επιστροφή* στο NBA.

Κουτίνιο και Σουάρες συνδέουν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, με τους δύο σταρ να μεταγράφονται στους «μπλαουγκράνα» από τους «ρεντς». Ο Ουρουγουανός μάλιστα, αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή της πρώτης αναμέτρησης στο Καμπ Νου, καθώς άνοιξε το σκορ για το τελικό 3-0 της ομάδας του Βαλβέρδε, έχοντας συμπαραστάτη τον Λιονέλ Μέσι που σημείωσε δύο τέρματα. Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Με τον Καουάι Λέοναρντ σε τρομερό βράδυ (39 πόντοι), οι Ράπτορς ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική σειρά των playoffs του ΝΒΑ. Οι Καναδοί επιβλήθηκαν με 101-96 στη Φιλαδέλφεια, διέγραψαν την ήττα στο Game 2 της σειράς και στο άντρο τους θα κυνηγήσουν τη νίκη και το πρώτο match ball πρόκρισης στους τελικούς της Ανατολής. Τορόντο Ράπτορς – Φιλαδέλφια 76ερς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Νέο παιχνίδι στα live games! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.