φρουρος προγνωστικα 2710

Η συνήθεια του Μπαστιέν με τα πέναλτι, επιβεβαίωσε την επιλογή μας για τα προγνωστικά στοιχήματος και μας χάρισε το μικρό, θετικό πρόσημο με +8,25 μονάδες.

Χιμπέρνιαν – Χαρτς

Το μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου με τον Ρόμπερτσον να σφυρίζει, τον Μάιο του 23 ο ίδιος διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες και μία απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Η Χαρτς στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός της στο πρωτάθλημα αντίκρυσε 19 κίτρινες, 1 κόκκινη. 26 κίτρινες 3 κόκκινες τα πέντε τελευταία της Χιμπέρνιαν. Over 5,5 κάρτες (1,90)

Νις – Μονακό

Σύγκρουση στην Κυανή Ακτή, στο περσινό έγινε ο κακός χαμός με 9 κίτρινες και μία απ’ ευθείας κόκκινη. Στραγάλι ο Jeremie Pignard, στα τέσσερα φετινά του μετράει 17 κίτρινες, 2 κόκκινες κάρτες. Δύο κάρτες για κάθε ομάδα + over 4,5 κόρνερ (1,90)

Ίντερ – Γιουβέντους

Under στα γκολ, Over στις κάρτες γράφουν τα προηγούμενα ραντεβού τους, 10 κίτρινες 2 κόκκινες απ’ τον Γκουίντα στα τρία φετινά του. Καλοπληρωμένο το να δεχτούν από δυο κάρτες οι ομάδες (1,90)

Μάαστριχτ – Χέλμοντ

4/6 αμφίσκορα στα πιο πρόσφατα για την Μάαστριχτ, τα τρία με συνοδεία over 2,5 ενώ δύο έληξαν με 2-2 σκορ. Από πέντε σερί G/G έρχεται η Χέλμοντ, τα τέσσερα με over 2,5 σκοράροντας 11 τέρματα. Ασιατικό Over 3.0 (2,05)

*Τουφεκιά στο 2-2 Ακριβές Σκορ (13,00)

Στρασβούργο – Ναντ

‘’Κάθε φορά που βλέπω την ομάδα μου να οπισθοχωρεί ή να παίζει αμυντικά, νιώθω άχρηστος’’, δήλωσε ο coach της Ναντ Κομπουαρέ. Αμφότερες με 5/6 G/G στα τελευταία, το ίδιο γράφει κι η πρόσφατη προϊστορία τους με τα τέσσερα να είχαν over 2,5. Over 2,5 (1,95)

Ουέσκα – Αλμερία

4/5 G/G +over 2,5 για την Ουέσκα στα μέχρι τώρα εντός της, 4/6 για την Αλμερία στα αντίστοιχα δικά της εκτός. Ψηλά δίνεται το Over 2,5 (2,20)

Χετάφε – Βαλένθια

Αίμα κι άμμος το συγκεκριμένο, στη Βαλένθια γίνεται ο κακός χαμός με τον κόσμο στα ‘’κάγκελα’’ εναντίον του μεγαλοεπενδυτή Λιμ, τελειώνει επίσης ο χρόνος του Μπαράχα. Ο κλήρος έπεσε στον Κουάδρα να το φέρει εις πέρας, φέτος εμφανίζεται γενικά φειδωλός στις κάρτες, πέρσι όμως στο συγκεκριμένο γήπεδο στην ίδια αναμέτρηση ο αθεόφοβος έβγαλε τρεις κόκκινες!

Τα line είναι τραγικά, Combo με: Κόκκινη Κάρτα + δύο κάρτες για κάθε ομάδα + over 6,5 κάρτες (3,55)

**Αξίζει τον καφέ μας η επιλογή Κόκκινη για κάθε ομάδα (21,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Κάρτες’’

 

‘’Over’’

 

‘’Tarjeta Roja’’

 

‘’Repeta’’

 

‘’Boom’’

 

***ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΙΣ 15:00 ερχόμαστε με ψηλό και Παντέλο με την ψυχολογία στο ΖΕΝΙΘ αφού λιγότερες από 500 εγγραφές μένουν για το μεγάλο ΔΙΠΛΟ GIVE AWAY

KANTE ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ του ΒΕΤΗΟΜΕ.GR  στο Γιουτούμπι και σας περιμένουμε για σχόλια, Live επιλογές και φυσικά κληρώσεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Ορμάτεεεεεεεεεεεεεεε


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!