ραγκατσης προγνωστικα 2710

Οι προτάσεις που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής 27/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Στην Α’ Εθνική τρέχει η 9η αγωνιστική. Μη λησμονείτε ότι, εκτάκτως στις 15:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και τον Φρουρό.

Τρίπολη – ΟΣΦΠ

Η Τρίπολη έφερε 0-0 στη Λαμία στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη. Μία Τρίπολη η οποία δε νίκησε κάποιο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της (0-1-2). Ο Ολυμπιακός σκόνταψε με το Λεβαδειακό και δεν τον παίρνει γι’ άλλη γκέλα. Το ”2 και under 3,5” πληρώνει κοντά στο 2,20. Βλέπω σφιχτό διπλό και λόγω τακτικής Παντελίδη και λόγω κούρασης Ολυμπιακού από το ματς στη Σουηδία.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στη Φιλαδέλφεια και μεσοβδόμαδα, στο Europa League, έσωσε έναν πόντο στις καθυστερήσεις. Ο ΟΦΗ δεν άξιζε να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Ο Ράσταβατς δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Δέλλας. Οι Κρητικοί ήταν ιδιαιτέρως επιθετικοί στο ντεμπούτο Σέρβου προπονητή. Γκολ και θέαμα βλέπω, το over στο 1,55.

Καλλιθέα – Ατρόμητος

Η Καλλιθέα μετρά πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες μετά από οχτώ αγωνιστικές. Αν δεν αρχίσει να παίρνει νίκες, θα πέσει όπως ανέβηκε. Ο Ατρόμητος κάνει κοιλιά. Με το 0-2 από τον Παναιτωλικό, μετρά τρεις σερί ήττες. Οι Περιστεριώτες καλούνται ν’ αντιδράσουν. Βλέπω να έχει γκολ το ματς καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα δε φαίνεται να ικανοποιεί κάποιον από τους δύο. Το g/g και over στην bet365 το συναντάμε στο αξιόλογο 2,50.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Κυριακής


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!