ραγκατσησ προγνωστικα 26-10-2024

Οι προτάσεις που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου 26/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες και όσους γιορτάζουν και όσον αφορά στο site μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο σκυλί του Μεϊτέ. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και το Φρουρό.

Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ

Η Βαγιαδολίδ έβγαλε ανέλπιστο διπλό στη Βιτόρια κι ο τεχνικός Πετσολάνο γλίτωσε την απόλυση. Μία Βαγιαδολίδ που δεν κέρδιζε από την πρεμιέρα!!!! Η Βιγιαρεάλ πέταξε δύο βαθμούς στο 1-1 με τη Χετάφε. Στις πρώτες 10 αγωνιστικές την έχουν νικήσει μόνο η Μπάρτσα και η Ρεάλ. Κρίνεται σημαντική η επιστροφή του σκόρερ Αγιόθε. Το ”Χ2 και over 1,5” κυκλοφορεί κοντά στο 1,70.

Ράγιο – Αλαβές

Η Ράγιο έτρεχε αήττητο σερί πέντε αγώνων μέχρι που ήρθε το 0-1 στη Μαγιόρκα. Στο Βαγέκας έχει χάσει μόνο από τη Μπάρτσα. Η Αλαβές μετρά τέσσερις κολλητές ήττες με πλέον οδυνηρή την τελευταία που υπέστη, το 2-3 από τη Βαγιαδολίδ. Οι βασικοί της στόπερ έχουν τεθεί νοκ άουτ. Το ”1Χ και over 1,5” το συναντάμε στο 1,90.

Μιραντές – Καρταχένα

Η Μιραντές είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά προχθές άρπαξε ένα ντόρτι από την Οβιέδο. Η Καρταχένα είναι χαμηλά στη βαθμολογία αλλά πριν από μερικές εβδομάδες νίκησε στην έδρα της πρωτοπόρου Σανταντέρ. Είδα το 6,00 στο διπλό κι έφαγα μια φλασιά.

Σαραγόσα – Καστεγιόν

Στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Σαραγόσα έχασε 2-3 από τη Ράσινγκ, νίκησε 3-2 στην Τενερίφη, έχασε 1-2 από την Αλμερία, νίκησε 3-2 στην Έλντα. Η Καστεγιόν, στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, νίκησε 5-2 την Αλμερία και 3-2 την Ελντένσε, έχασε 1-2 από τη Σπόρτινγκ. Το g/g και over στην bet365 πληρώνει κοντά στο 2,00.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-2 επί της Ντόρτμουντ. Οι Καρβαχάλ, Κουρτουά, Ροντρίγο είναι οι απόντες των Μαδριλένων. Η Μπάρτσα προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 επί της Μπάγερν. Οι Ντάνι Όλμο, Γκάβι βρίσκονται στην αποστολή. Φαντάζομαι ότι θα δούμε γκολ και θέαμα και δε θα αλληλοεξουδετερωθούν. Το g/g και over κυκλοφορεί κοντά στο 1,60.

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Ο Πανσερραϊκός έκανε το κομμάτι του στο Βόλο, πήρε το διπλό και ανάσανε βαθμολογικά. Στο γήπεδό του δεν έχει νικήσει φέτος. Έχασε 0-1 από τον Άρη, έφερε 2-2 με τον Κομπότη, έχασε 2-3 από τον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια γι’ απώλειες μετά την ήττα στο Αγρίνιο και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα γεμίσουν το γήπεδο των Σερρών. Το επιθετικό στυλ του Πανσερραϊκού βολεύει την ΑΕΚ. Το διπλό παρέα με το over το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

2άδα Primera

2άδα με γκολ

Περνά από τις Σέρρες

Η φλασιά


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!