μπασκετ

Καλημέρα σας. Η Μπάγερν και ο Ολυμπιακός μάς δικαίωσαν απόλυτα στην επιλογή μας στο παμε στοιχημαΟι δύο ομάδες πήγαν το ματς σε σχετικά υψηλό τέμπο και μας έδωσαν το Over 160,5 πόντοι, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 84-80. Επίσης, αν κάποιος μας ακολουθούσε και στο να σκοράρουν αμφότερες από τουλάχιστον 80 πόντους, τότε θα είχε πάρει και καλύτερη απόδοση. Όχι ότι ο διπλασιασμός ήταν άσχημος…

Αφήνουμε την Ευρωλίγκα και από τη Βαυαρία θα μεταφερθούμε την Καταλονία, για ένα παιχνίδι της Liga Endesa.

Τζιρόνα – Μούρθια Προγνωστικά

Δεν πείθει με την εικόνα της η Τζιρόνα, που έχει γνωρίσει τρεις συντριβές, με έσχατη το 95-67 από τη Ρεάλ, την Κυριακή. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τους 73 πόντους μόνο στη μία επικράτησή της, στο εντός έδρας 84-80 επί της Μανρέσα, πριν από 20 ημέρες.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μούρθια είναι πολύ ανεβασμένη και στα έσχατα πέντε μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στην παράταση, στη Βιτόρια, από την Μπασκόνια με 95-92 (84-84 η κανονική διάρκεια). Αμυντικά είναι αρκετά σοβαρή και επιθετικά διαθέτει παίκτες με ταλέντο, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κόντρα σε σύνολα με μικρότερη ποιότητα.

Μπορεί η Μούρθια να μετρά δύο αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμες επισκέψεις της στην Καταλονία, στα μεταξύ τους, αλλά θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα αυτό το μικρό σερί να λάβει τέλος. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα επιβάλλουν τον ρυθμό τους και θα πανηγυρίσουν, οπότε έχει αξία να κρατήσουμε το «διπλό» και το να σημειώσει η γηπεδούχος το πολύ 79 πόντους, κάτι που προσφέρεται στο 2,00. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα