betsson αρης 261024

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας» ο Κολοσσός Ρόδου κοντράρεται με τον Άρη Midea BC στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Τόσο ο Κολοσσός Ρόδου όσο και ο Άρης Midea BC πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα και ο στόχος τους είναι να χτίσουν πάνω σ’ αυτήν προκειμένου να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία.

Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου προσφέρεται το 1,85** και το διπλό του Άρη Midea BC εμφανίζεται πιο κάτω στο 2,04** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η παράταση. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει δρόμο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

Ενόψει του πολλά υποσχόμενου αγώνα Κολοσσός Ρόδου – Άρης Midea BC αμφότερες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, μιας και πρόκειται για καινούριες προσπάθειες, αλλά σταδιακά δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Στις μεταξύ τους συναντήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Άρης Midea BC έχει 14 νίκες και 23 ήττες.

Παίζεις στοίχημα online στην πλατφόρμα της Betsson, με τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς, επιλογές στο αθλητικό στοίχημα για κάθε γούστο και σε όλα τα σπορ. Κολοσσός Ρόδου και Άρης Midea BC έχουν προετοιμαστεί για ένα πολύ απαιτητικό ματς όπου το χάντικαπ (με παράταση) -2,5 για τον Κολοσσό Ρόδου πληρώνει 2,02**, ενώ το +2,5 για τον Άρη Midea BC δίνεται στο 1,74**.

Ο Κολοσσός Ρόδου κάνει μια καινούρια προσπάθεια με τον Γιώργο Σιγάλα στον πάγκο του, ενώ διανύει μια ιστορική σεζόν καθώς για πρώτη φορά συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Basketball Champions League. Προέρχεται από νίκη με 82-74 επί του Λαυρίου εκτός έδρας για την Basket League. Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα βοήθησε να αλλάξει το κλίμα μιας και είχαν προηγηθεί 4 ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Άρης Midea BC την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε με 86-75 του Προμηθέα Πάτρας εντός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η νίκη ήταν μια επιβεβαίωση πως με υπομονή και επιμονή θα μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που θέλει ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης. Οπότε πλέον ο στόχος είναι να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες στην Basket League. Βέβαια, χρειάζεται και αποτελεσματική διαχείριση μιας και το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο. Την Τετάρτη έχασε 75-82 εντός έδρας από την Τσεντεβίτα Ολίμπια για το EuroCup.

Στον αγωνιστικό τομέα του πολλά υποσχόμενου ματς Κολοσσός Ρόδος – Άρης Midea BC το μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την κατάκτηση της νίκης. Θέλουν το ματς όσο τίποτε άλλο προκειμένου να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά. Ο Κολοσσός Ρόδου δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Άρης Midea BC δεν έχει στο φουλ τον φόργουορντ Λαζέφσκι.

To στοίχημα στην Basket League καθηλώνει με το θέαμα και τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει, καθώς κάθε αγωνιστική προσφέρει καταιγιστική δράση και πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Ο Κολοσσός Ρόδου και ο Άρης Midea BC είναι από τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Over 151,5 συνολικοί πόντοι με παράταση βρίσκεται σε απόδοση 2,07** και το αντίστοιχο Under στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ