τσαρλυ προγνωστικα 26-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα του Σαββάτου 26/10!

Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς

Κερδίζει τα βατά παιχνίδια

Η Μπρέντφορντ φέτος είναι πολύ σοβαρή και έχει πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται σε όλα τα βατά παιχνίδια. Κέρδισε 2-1 εντός την Κρίσταλ Πάλας, 3-1 εντός Σαουθάμπτον, έφερε 1-1 εντός με την Γουέστ Χαμ και επικράτησε 5-3 της Γουλβς. Έχει ηττηθεί απο την Σίτι, την Λίβερπουλ, την Τότεναμ και την Γιουνάιτεντ. Η Ίπσουιτς δεν έχει το πιο σημαντικό στοιχείο για μία ομάδα που παίζει για την παραμονή της, σκληράδα. Τελευταία στα xpoints, μόνο η Λέστερ έχει χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στα αμυντικά xgoals, με την διαφορά πως η ομάδα του Κούπερ σκοράρει πιο εύκολα.Ο άσος της Μπρέντφορντ στο 1,68.

Βέρντερ – Λεβερκούζεν

Με παράδοση

Στην Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν πηγαίνει στην Βρέμη. Η Βέρντερ εντός έδρας δεν έχει σκοράρει και αμυντικά είναι ασύνδετη. Στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στην Βρέμη, μετρά υπερ της ρεκόρ 0-1-4 με 5-16 τέρματα. Δεν χρειάζεται να είναι εντυπωσιακοί οι παίκτες του Αλόνσο για να κερδίσουν. Το γεγονός πως βρίσκονται στο -3 τους υποχρεώνει να δουν σοβαρά το παιχνίδι κάτι, που φαντάζει αρκετό.Το διπλό στο 1,52.

Ρεμς – Μπρεστ

Για τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό

Η Μπρεστ δεν έχει πάρει ακόμη εκτός έδρας πόντο.Έχει δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα έχει χάσει και τα τρία παίζοντας άσχημα. Είναι όμως κάτι που δεν γίνεται να συνεχιστεί, είναι καλή ομάδα, το οποίος φαίνεται ξεκάθαρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένω να πάει στην έδρα της Ρεμς, για το πρώτο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Η Ρεμς βρίσκεται στο +4 απο την Μπρεστ, ασφαλώς και είναι κατώτερη από πλευράς δυνατοτήτων θα είναι παράλογο να ανοίξει στους 7 βαθμούς την μεταξύ τους διαφορά. Το Χ2Δ στην bet365 προσφέρεται στο 1,72.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!