τσαρλυ προγνωστικα 25-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Παρασκευής 26/10!

Ρεν – Χάβρη

Η Ρεν υποδέχεται την Χάβρη. Ο Στεφάν είναι πιεσμένος καθώς υπάρχουν φήμες, για συνομιλίες της διοίκησης με τον Τούντορ. Ο ίδιος δήλωσε πως παίρνει κίνητρο από αυτές τις φήμες.

Χρειάζεται  σερί νικών ο Στεφάν

Τα ρεπορτάζ λένε πως σώθηκε με την ισοφάριση στην Μπρεστ. Στην συνέντευξη τύπου, έγινε πολύ συζήτηση, για το αν θα αλλάξει σε 4-2-3-1 την τακτική του. Καθώς στην Μπρεστ, για να έρθει η ισοφάριση, άφησε το αγαπημένο του 3-4-3 και με 4-2-3-1 πράγματι έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα του. Ο Στεφάν πάντως δήλωσε πως για πρώτη φορά έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους και απο εδώ και πέρα θα δείτε την πραγματική δυναμική της ομάδας. Ο αντίπαλος μοιάζει ιδανικός για να ξεμπλοκάρει.

Η Χάβρη έρχεται απο 5 ήττες στην σειρά, όλες με μεγαλύτερη του εντός τέρματος διαφορά. Η Ρεν είναι χαμηλά για τις δυνατότητες της, έβγαλε όμως δύσκολο πρόγραμμα με Λανς εντός 1-1, Παρί εκτός 3-1, Μονακό εντός 1-2 και Μπρεστ εκτός 1-1. Τώρα το πρόγραμμα γίνεται βατό, Χάβρη εντός, Οσέρ εκτός, Τουλούζ εντός. Ο Στεφάν ξέρει πως με 3Χ3 αλλάζει την κατάσταση και πατά γερά στα πόδια του. Ο άσος στο 1,53.

Τορίνο – Κόμο

Να συνεχίσουν το σερί με τα Goal Goal

Η Τορίνο μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα που πάτησε και κορυφή, είχε τρεις ήττες στην σειρά, όλες με 3-2. Είναι ξεκάθαρο πως ο Βανόλι, σε σχέση με τον Γιούριτς προσπαθεί να δώσει μία πιο επιθετική προσέγγιση στο 3-5-2 που εφαρμόζει παραδοσιακά η Τορίνο. Η Τορίνο, μετρά 4 Goal Goal στην σειρά όλα με 3-2, μία νίκη και τρεις ήττες στην σειρά.

Η Κόμο έχει ένα σερί με 5 Goal Goal, δείγμα της φιλοσοφίας το Φάμπρεγας. Ο Ισπανός τεχνικός εφαρμόζει ένα ποδόσφαιρο που δεν μοιάζει με τίποτα, με αυτό που παίζουν οι μικρομεσαίες ομάδες στην Σέριε Α. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν με διαφορετικό αγωνιστικό πλάνο και σύστημα επιθετικά και έχουν σαν κοινό σημείο πως αφήνουν στην άμυνα χώρους. Το Goal Goal στο 1,90.

Προγνωστικά Στοιχήματος