prognostika stoiximatos 12102022

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Επιτέλους ταμείο και 2/2 νίκες με επιλογές που όποιος τις στήριξε πήρε περίπου 2,5 φορές το ποντάρισμα του πίσω. Αν τις συνδύασε κάποιος, θα έπαιρνε κοντά στις εφτά φορές όσα έπαιζε! 

Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από την Βραζιλία και μία υψηλή απόδοση, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της επιλογής και κυρίως της επιβεβαίωσης της! 

Βάσκο Ντα Γκάμα – Κουιάμπα Προγνωστικά

Τα τελευταία χρόνια που συναντιούνται οι δύο ομάδες, δεν έχει κερδίσει ποτέ η Κουιάμπα, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Αλλά οι συνθήκες του σημερινού αγώνα είναι διαφορετικές. Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει αποκλειστεί από το κύπελλο λίγες μέρες πριν και στο πρωτάθλημα είναι σχετικά αδιάφορη αυτή την εποχή, έχει απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Κουιάμπα “καίγεται” για βαθμούς, αν και δυσκολεύεται να κερδίσει τώρα τελευταία εκτός έδρας. Και η Βάσκο χάνει σπάνια εντός, αλλά με την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ίσως επηρεαστεί. Υπάρχει και ένα μοτίβο για τους προληπτικούς, η Βάσκο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της που δεν έχει νίκη, μία χάνει και μία φέρνει ισοπαλία. Είναι η σειρά της ήττας! Σε κάθε περίπτωση, τέτοια εποχή, με πολύ εντονότερο κίνητρο στους φιλοξενούμενους, αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Κουιάμπα στο 4,90 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.