φρουρος προγνωστικα 2410

Αντί για την Μπρεστ, οι Γερμανοί ρίξανε τις κλοτσιές τους και πήραν προφανώς περισσότερες κάρτες στερώντας μας την επιτυχία αφού η αρμάδα του Τσόλο με τη Λιλ βγάλανε σχετικά εύκολα την αντίστοιχη επιλογή καρτών. 1/3 τα πέναλτι για τα προγνωστικά στοιχήματος, -30 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός.

Φουλ το πρόγραμμα με αγώνες Europa και Conference,

ΠΑΟΚ – Πλζεν

Το γεγονός πως αμφότερες δεν έχουν νίκη, κάνει το παιχνίδι με χαρακτήρα ‘’τελικού’’ αν θέλουν να έχουν φυσικά συνέχεια στη διοργάνωση. 2/2 ήττες ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ,  2/2 ισοπαλίες για την Πλζεν, κοινό χαρακτηριστικό τους η επιθετική προσέγγιση και τα αμυντικά προβλήματα. G/G +από μια κάρτα (2,00)

Φερεντσβάρος – Νις

Άρωμα Ελλάδος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού σφυρίζει ο κολλητός του Ράγκα, Σιδηρόπουλος. Στο αγωνιστικό αμφότερες δίχως νίκη στα δύο πρώτα με 2/2 αμφίσκορα. G/G +από μια κάρτα (2,05)

Άιντραχτ – Ρίγας

Σκορ και θέαμα στα δύο πρώτα τους, 2/2 G/G +over 3,5 έγραψαν, με over 1,5 τέρματα μάλιστα απ’ το ημίχρονο. Over 1,5 ημίχρονο (2,00)

Τότεναμ – Άλκμααρ

2/2 νίκες για τους ‘’Πετεινούς’’, δε ρίχνουν ρυθμό στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα, αυτό ζητάει εξάλλου ο Ποστέκογλου. Η ΑΖ με μία νίκη, μία ήττα θα παίξει ανοιχτά στο Λονδίνο, δίχως άγχος. Τότεναμ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (1,90)

Πόρτο – Χοφενχάιμ

3-2 ήττα στη Νορβηγία απ’ την Μπόντο και 3-3 εντός έδρας με την Μαν. Γιου για την Πόρτο, αήττητη η Χοφενχάιμ με μια νίκη, μια ισοπαλία. Φουλ επίθεση απ’ τους ‘’Δράκους’’, Πόρτο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (1,95)

Λυών – Μπεσίκτας

Αντιστρόφως ανάλογο ξεκίνημα γράφουν, 2/2 νίκες για τη Λυών με 6-1 τέρματα, 2/2 ήττες για την Μπεσίκτας με 1-7 γκολ. Ανοιχτό το περιμένω, Combo: Over 0,5 ημίχρονο + G/G +over 2,5 (2,00)

Λαρν – Σάμροκ

Εμφύλιος στο Μπέλφαστ με άρχων του αγώνα τον Βασίλειο Φωτιά. ‘’Too good to be true’’ που λέγαμε και στην ποδοσφαιρομάνα Ηλιούπολη κάποτε, στα πρώτα παιχνίδια που δώσανε στη διοργάνωση εμφανίστηκε η Κόκκινη κάρτα, κερασάκι οι φετινές επιδόσεις του Φωτιά με 9/9 πέναλτι σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μικρές Εθνικές, ενώ έδειξε 28 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες. Κόκκινη κάρτα (4,65), Καταλογισμός Πέναλτι (3,05), με το συνδυαστικό τους να πληρώνει (9,50)

Παναθηναϊκός – Τσέλσι

Σαφώς και το φαβορί είναι η Τσέλσι, όσο εκτεταμένο rotation και να κάνει, δε ξέρω δηλαδή τί έχουν να ζηλέψουν οι Νκουκού, Μούντριχ, Φέλιξ και Πέδρο Νέτο απ’ τη ‘’βασική’’ επιθετική γραμμή των Λονδρέζων;; Ο Παναθηναϊκός με τη λογική του ότι ακολουθεί ο πρωτοπόρος Άρης την Κυριακή θα πάει σε μια διαχείριση, όπως και να ‘χει ο Μλαντένοβιτς θα αγωνιστεί κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μπροστά του θα βρει τον Πορτογάλο Πέδρο Νέτο στο ξεκίνημα, αμφότεροι ρίχνουν κλοτσιές και δέχονται κάρτες, δύσκολο το έργο του Σέρβου και επειδή στο στραγάλι έχουμε τον Πορτογάλο καρτάκια Νόμπρε, μπορεί να έχουμε καμιά συμμαχία με τον επιθετικό της Τσέλσι. Όχι πως δε δίνει αφορμές ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Μλαντένοβιτς να δεχτεί κάρτα (3,20)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Νωρίς’’

 

‘’Αργά’’

 

‘’Belfast’’

 

‘’Boom’’

 

‘’Συμμαχία’’