τσαρλυ προγνωστικα 23-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το κουπόνι της Τετάρτης 23/10!

Αταλάντα – Σέλτικ

Πετάει ο Ρετέγκι

Η Αταλάντα βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο εύκολες νίκες 5-1 επι της Τζένοα, 0-2 στην Βενέτσια που την ανέβασαν στην 6η θέση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρά 4 βαθμούς, την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Άρσεναλ και την επικράτηση στο τυπικά εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαχτάρ με το καθαρό 0-3. Η Σέλτικ κέρδισε με το εμφατικό 5-1 την αδύναμη Σαχτάρ, όπως όμως συνηθίζει κατέβασε διακόπτες όταν βγήκε έξω από την Γλασκώβη και ταπεινώθηκε με 7-1 στο Ντόρτμουντ. Σε τρομερή κατάσταση ο Ρετέγκι που μετρά 6 γκολ 2 ασίστ στα τελευταία 4 παιχνίδια.  Ο άσος με over 1,5  στο 1,60.

Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ

Βρήκε φόρμα η Ίντερ

Η Ίντερ μετά την ήττα της απο την Μίλαν σοβαρεύτηκε. Τρέχει ένα ρεκόρ 3/3, κερδίζοντας 2-3 Ουντινέζε, 3-2 Τορίνο, 0-1 Ρόμα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έφερε ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Σίτι, κέρδισε με 4-0 τον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει με μία απο τις χειρότερες ομάδες της διοργανώσεις, εκτός με την Γιουνκ Μπόις. Είναι σημαντικό να φτάσει στους 7 βαθμούς. Η Γιουνκ Μπόις ξεκίνησε άθλια την σεζόν και είχε σαν μοναδική επιτυχία την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απολύθηκε ο προπονητής Πάτρικ Ράχμεν καθώς την είχε σταθερά στην τελευταία θέση, έφυγε με ρεκόρ 1-3-5 στο εγχώριο πρωτάθλημα και με δύο ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ 0-3 απο την Άστον Βίλα,5-0 απο την Μπαρτσελόνα. Ο υπηρεσιακός υπεύθυνος της β ομάδας Μάνεν κέρδισε 2-1 την Λουκέρνη και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση. Ξεκάθαρα στο χέρι της Ίντερ, να φτάσει στους 7 βαθμούς. Το διπλό με over 1,5 στο 1,55.

Μπενφίκα – Φέγενορντ

6/6 στην επιστροφή Μπρούνο Λάζε

O Mπρούνο Λάζε απο την Β ομάδα της Μπενφίκα διαδέχτηκε τον Ρουί Βιτόρια  την σεζόν 2018-19 και με ένα απίθανο ρεκόρ 18-1-0 κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την επόμενη σεζόν δεν ήταν ίδια η εικόνα και αποχώρησε. Επέστρεψε αφού δοκίμασε την μαγεία της Πρέμιερ Λιγκ και έφαγε τα μούτρα του στην Βραζιλία. Ανέλαβε πέρυσι με τεράστιο προβάδισμα την Μποταφόγκο και το απώλεσε με ένα ρεκόρ 3-4-3. Ο τίτλος χάθηκε μετά την απομάκρυνση του,όμως σίγουρα έχει μερίδιο σημαντικό στην αποτυχία.

Φέτος επέστρεψε στην Μπενφίκα μετά από ένα προβληματικό ξεκίνημα του Ρότζερ Σμιντ. Ο Ολλανδός προπονητής περισσότερο απομακρύνθηκε γιατί είχε χάσει τα αποδυτήρια. Ο Μπρούνο Λάζε ήρθε να φέρει ηρεμία και η εικόνα της ομάδας θυμίζει την πρώτη του θητεία. 6/6 σε όλες τις διοργανώσεις και τέρματα 20-2. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει 1-2 τον Ερυθρό Αστέρα και με εμφατικό τρόπο 4-0 την Ατλέτικο. Υποδέχεται την Φέγενορντ που την είχε κερδίσει με 5-0 το καλοκαίρι και έχει το κίνητρο, να φτάσει στους 9 βαθμούς. Ασφαλώς και το μομέντουμ δείχνει Μπενφίκα. Απίστευτος ο πλουραλισμός τους, καθώς σε 9 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν σκοράρει 13 παίκτες και έχει πάρει ασίστ από δέκα. Ο άσος απέναντι στην Φέγενορντ, στο 1,56.

Προγνωστικά Στοιχήματος