winmasters τσαμπιονς λιγκ

Δεύτερο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League και το σημερινό πρόγραμμα επιφυλάσσει επίσης σπουδαίες αναμετρήσεις. Και όπως πάντα, έτσι και σήμερα η Winmasters προσφέρει μοναδικές επιβραβεύσεις και δώρα στα καλύτερα παιχνίδια.

Φυσικά τα βλέμματα συγκεντρώνονται στη Βαρκελώνη, εκεί όπου στις 22:00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι μνήμες εκείνου του εφιαλτικού 2-8 των Βαυαρών για το Champions League του 2020 είναι ακόμη νωπές.

Και σαν να μην φτάνει αυτό, η Καταλανοί δεν κέρδισαν κανένα από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στους Γερμανούς, ενώ στα προηγούμενα τέσσερα δεν σκόραραν ούτε ένα γκολ.

Πλέον όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την Μπαρτσελόνα να έχει δυναμώσει αρκετά, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις της Winmasters. Παρά το γεγονός ότι η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Μπάγερν με 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, οι τιμές είναι μοιρασμένες.

Ο άσος βρίσκεται στο 2.39, η ισοπαλία στο 3.95 και το διπλό στο 2.77. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις των γκολ, την ώρα που οι δύο ομάδες προέρχονται από 6/7 Over 2,5.

Πριν τη σέντρα, το Over 2,5 είναι σε τιμή φαβορί 1.39, έναντι του 3.10 του Under 2,5. Στο ίδιο επίπεδο και οι τιμή του G/G στο 1.35, με το No Goal να ανέρχεται στο 3.20.

Την ίδια ώρα στη Λειψία, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, με τους δύο συλλόγους να τίθενται αντιμέτωποι 3,5 χρόνια μετά το προηγούμενο ραντεβού τους. Τότε, οι Άγγλοι πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά, αποκλείοντας τους Γερμανούς στη φάση των «16» με δύο νίκες (0-2, 2-0).

Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε στη δυναμική των ομάδων και η Winmasters προσφέρει το διπλό στην τιμή του 1.87. Αντιθέτως, ο άσος της Λειψίας βρίσκεται στο 3.95 και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο 4.10.

Κλείνουμε την περιήγησή μας στο Champions League, με μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που συγκατοικούν (μαζί με άλλες), στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Γαλλία, η Μπρεστ υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 19:45, με τους δύο αντιπάλους να μετρούν έως τώρα το απόλυτο. Πρώτη φορά θα παίξουν μεταξύ τους, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν την παρθενική συμμετοχή τους στην ιστορία τους σε διασυλλογική διοργάνωση.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν έχει καλή παράδοση απέναντι σε γαλλικές ομάδες, μετρώντας επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είναι και τώρα το φαβορί για το διπλό, με τη Winmasters να προσφέρει τη νίκη της στο 1.52. Ταυτόχρονα, η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.70 και ο άσος ανέρχεται στο 6.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.