stoiximan logo

Αναμετρήσεις με πλούσιο ενδιαφέρον για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.

Επανάληψη του περσινού τελικού του Champions League περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης 22/10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε από τη Λιλ στη Γαλλία (1-0), υποδέχεται στις 22:00 την υπερηχητική Ντόρτμουντ που έχει σκοράρει σε δύο αναμετρήσεις συνολικά δέκα γκολ κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Σέλτικ (0-3 εκτός και 7-1 εντός αντίστοιχα). Οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στον θεσμό (στην πρεμιέρα  νίκησαν 3-1 την Στουτγκάρδη) κόντρα όμως στους Γερμανούς που διψούν για εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ.

Το 3/3 θέλει να κάνει η Γιουβέντους κόντρα στην Στουτγκάρδη (22:00) μετά το μεγάλο διπλό με ανατροπή κόντρα στη Λειψία με 2-3. Νωρίτερα, η Μίλαν  υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη στο Σαν Σίρο σε μία αναμέτρηση που θα γίνει σέντρα στις 19:45. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με συνολικά 6 γκολ σε 10 αναμετρήσεις και αναμένεται να βγει μπροστά και απόψε για τους ροσονέρι.

Μετά την ήττα της από την Άρσεναλ με 2-0 στο Λονδίνο, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Αϊντχόφεν στη Γαλλία και στοχεύει στο δεύτερο φετινό τριποντο της στο θεσμό. Προηγήθηκε το δύσκολο 1-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Ζιρόνα με το αυτογκόλ του Γκαζανίγκα στο τέλος της αναμέτρησης.

Mission… Champions League στην Stoiximan!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα