φρουρος προγνωστικα 2210

Λουτσέσκου και Κριστάντε είχαν ‘’διάθεση’’, ο 1ος μας πλήρωσε πριν το ημίχρονο ο 2ος στο 49ο λεπτό, ξεκούραστα προσθέσαμε 79,5 μονάδες έστω κι αν η Μπεσίκτας μας στέρησε ένα ακόμη παρολί για τα προγνωστικά στοιχήματος αφού το 2-0 που διαμορφώθηκε νωρίς δεν άλλαξε.

Επιστροφή στο Τσουλού, επιλογές του ‘’Νησιού’’ θα ανέβουν αργότερα στο Discord.

Μονακό – Ερ. Αστέρας

Μετά τη νίκη επί της Μπάρτσα στην πρεμιέρα, η Μονακό γλύτωσε τα χειρότερα αφού πήρε στο τέλος την ισοπαλία από την Ντινάμο στην Κροατία και συνεχίζει αήττητη. 2/2 ήττες ο Αστέρας με έξι τέρματα παθητικό, θα το πάει στη δύναμη, η Μονακό έχει λιγότερες κάρτες απ’ τους αντιπάλους της στα δύο παιχνίδια που έδωσε. Να δεχτεί περισσότερες κάρτες ο Αστέρας + Μονακό περισσότερα σουτ (2,05)

Ο Σλοβένος Έλσνικ με αρκετή δουλειά στη μεσαία γραμμή και δυνατές μονομαχίες, αντίκρυσε την κίτρινη κόντρα στην Ίντερ. Μάλιστα τα σημερινά δημοσιεύματα μιλούν ίσως για πιθανή χρησιμοποίηση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και να ‘χει το να δεχτεί κάρτα τιμάται στο ζουμερό (5,00)

Στουρμ – Σπόρτινγκ

Με 2/2 ήττες ξεκίνησαν οι Αυστριακοί, νίκη εντός ισοπαλία εκτός έδρας για τους Πορτογάλους. Αμφότερες με επιθετικές αρετές, η Στουρμ κλοτσάει παράλληλα αρκετά απασχολώντας έντονα στο πειθαρχικό κομμάτι, στα πρώτα δύο του Τσουλού δέχθηκε 10 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα σε αντίθεση με τα πιο soft ‘’Λιοντάρια’’ που μάζεψαν 4 κίτρινες στα αντίστοιχα δικά τους.

Το να δεχτούν 2+κάρτες αμφότερες το γλυκοκοίταξα στο (1,93), τελικά κατέληξα στο να δεχτεί περισσότερες κάρτες η Στουρμ και περισσότερα σουτ για την Σπόρτινγκ (2,10)

Άρσεναλ – Σαχτάρ

Δύσκολο task για τους Ουκρανούς που πετυχαίνουν μια Άρσεναλ ‘’πληγωμένη’’ απ’ την 1η ήττα στο πρωτάθλημα και πριν το ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Δεν έχει σκοράρει μάλιστα η Σαχτάρ στα δύο πρώτα, θα προσπαθήσει με μαζική άμυνα να πάρει κάτι, ο αμυντικός Μπόνταρ δέχθηκε κίτρινη κόντρα στην Μπολόνια και δε φοβάται να μπει δυνατά στις φάσεις. Άλλη μια σήμερα βρίσκεται στο (4,00)

Άστον Βίλα – Μπολόνια

Εξαιρετικά παίζει η Βίλα σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, χαίρεσαι να την παρακολουθείς. 2/2 στο νέο format του Champions League κόντρα σε μια Μπολόνια που έχει πάρει λιγότερα απ’ όσα πραγματικά άξιζε στα αντίστοιχα δικά της, στείρο 0-0 εντός έδρας με τη Σαχτάρ ενώ στην ήττα από την Λίβερπουλ στο Anfield είχε τις στιγμές της.

Ο Ολλανδός Μπεκεμά αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον Γουότκινς αντίπαλο απόψε θα έχει εξίσου δύσκολο έργο, ο επιθετικός της Βίλα υποχρέωσε τον προσωπικό του αντίπαλο Ουπαμεκανό σε πολλά φάουλ και φυσικά τιμωρήθηκε επίσης με κίτρινη στον μεταξύ τους αγώνα με τη Μπάγερν.  Κολάζει το να δεχτεί κάρτα ο Μπεκεμά (6,50)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Combo’’

 

‘’Trixie’’

 

** Οι κάρτες και σε ΜΟΝΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ