ραγκατσης προγνωστικα 2210

Οι προτάσεις που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης 22/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το Champions League επιστρέφει με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Γιούβε – Στουτγάρδη

Η φετινή Γιούβε αρέσει. Είναι αήττητη στο campionato, μετρά το 2×2 στο Champions League. Στην πρεμιέρα του ομίλου νίκησε 3-1 την PSV και στο καπάκι έβγαλε διπλό στη Λειψία ανατρέποντας το σκορ κι ενώ έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές. Και η Στουτγάρδη αρέσει παρά την προχθεσινή συντριβή στο Μόναχο. Η συγκομιδή ενός βαθμού στα δύο πρώτα ματς του ομίλου την αδικεί. Άξιζε καλύτερης τύχης τόσο στην ήττα από τη Ρεάλ όσο και στην ισοπαλία με τη Σπάρτα Πράγας. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g στο 1,70.

Ρεάλ – Μπορούσια

Καμία ισπανική ομάδα δε βρίσκεται στην πρώτη 8άδα του ομίλου του Champions League μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές!! Η Ρεάλ νίκησε τη Στουτγάρδη στην πρεμιέρα, έχασε στη Γαλλία από τη Λιλ αμέσως μετά. Η Μπορούσια είναι η πρωτοπόρος του ομίλου μετά το 3-0 στο Μπριζ και το 7-1 επί της Σέλτικ. Περιμένουμε γκολ και θέαμα στο ”Μπερναμπέου”.

Άστον Βίλα – Μπολόνια

Το ξεκίνημα της Α. Βίλα στη σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί και ονειρεμένο. Η Α. Βίλα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στην Premier την ώρα που στο Champions League μετρά τη νίκη επί των Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία και το θρίαμβο επί της Μπάγερν. Η Μπολόνια είναι η βασίλισσα της ισοπαλίας. Μετρά 6 ισοπαλίες σε 8 ματς στο campionato και το 0-0 με τη Σαχτάρ στο Champions League. Στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αγγλία και στο Άνφιλντ απείλησε σε πολλές περιπτώσεις τη Λίβερπουλ. Νομίζω ότι ένα γκολ το έχουν οι Ιταλοί. Το g/g στην bet365 χαϊδεύει το 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Τρίτης