φρουρος προγνωστικα 2010

Μία η άλλη για τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, το γκολ του Βάρντι ήταν αρκετό για να μη χάσουμε, από τις συνολικά 50 μονάδες που ποντάραμε επέστρεψαν 51 στην κάβα μας.

Το μεγάλο φαγοπότι έγινε όμως στην εκπομπούλα μας, 23 απόδοση πλήρωσε ο παλίκαρος Γκουγκεσασβίλι, ο τερματοφύλακας των ‘’Λιονταριών’’ των Σερρών που προτάθηκε να κιτρινιστεί και δεν μας πρόδωσε.

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ

3/3 νίκες εντός για την Μπεσίκτας σκοράροντας μέσο όρο δύο τέρματα, βρήκε δίχτυα σε όλα τα εκτός έδρας της η Κόνιασπορ μετρώντας 3/4 G/G +over 2,5. Over 2,5 (1,90)

Τσεζένα – Σαμπντόρια

Αμφότερες με 4/6 G/G +over 2,5 στα πιο πρόσφατα, αήττητη η Τσεζένα εντός με 3 νίκες 1 ισοπαλία και 10-5 τέρματα, 4/4 G/G +over 2,5 γράφει στα δικά της εκτός η ‘’Ντόρια’’. Over 2,5 (2,15)

Σαραγόσα – Αλμερία

Βάζουν τρώνε με ευκολία, 4/6 Over 2,5 τρέχουν κι οι δύο στα τελευταία, με 3/4 αμφίσκορα η Σαραγόσα, 4/4 G/G +over 3,5 η Αλμερία. Over 2,5 (2,00)

Ουλμ – Καρλσρούη

4/4 κομπόστες εντός έδρας για την Ουλμ, αήττητη η Καρλσρούη που βάζει περισσότερα απ’ όσα τρώει με 16-12 τέρματα στα έξι τελευταία. G/G +over 2,5 (1,95)

Νόρντζελαντ – Σίλκεμποργκ

Σκορ και θέαμα τα παιχνίδια τους, έρχονται αμφότερες από επτά σερί G/G, 18-17 τα τέρματα της Νόρντζελαντ στα οχτώ πιο πρόσφατα, 18-13 για την Σίλκεμποργκ στα αντίστοιχα δικά της. G/G +over 2,5 (1,90)

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ

Δίχως νίκη εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ με 2 ήττες 1 ισοπαλία, αήττητη εκτός έδρας η Βέρντερ με 2 νίκες 1 ισοπαλία. Κοινός παρονομαστής τα γκολ, 3/3 G/G +over 2,5 μετρούν, τα δύο είχαν Over 3,5. G/G +over 2,5 (1,90)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι δικεφάλων στην OPAP Arena, επεισοδιακά έκλεισε η σεζόν πέρσι στην Τούμπα ανάμεσα τους, αγκαλιές και ευχές είχαμε στο φινάλε του αγώνα. Μέσα σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα, δε μπορώ να παραβλέψω πως το ενδεχόμενο να αντικρύσει την κίτρινη κάρτα απόψε ο Ρασβάν Λουτσέσκου τιμάται στο (5,00), έτσι κι αλλιώς οι αντιδράσεις του στον πάγκο είναι εκρηκτικές.

Ρόμα – Ίντερ

Στην αιώνια πόλη ταξιδεύει η Ίντερ για το ντέρμπι με τη Ρόμα, ο Κριστάντε μετράει μέσο όρο φέτος 2 τάκλιν σε κάθε αγώνα, ενώ έχει δεχτεί κίτρινη δύο φορές.  Δυναμικός ο μέσος των γηπεδούχων, μπόλικη δουλειά θα έχει απόψε απέναντι σε Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου και Μκχιταριάν. Κριστάντε Κίτρινη κάρτα + 1,5 τάκλιν (4,30)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Over’’

 

‘’Combo’’

 

‘’Razvan’’

 

‘’Suburra’’

 

Υ.Γ.  Στο Discord σας περιμένει ήδη builder για το ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι κι αργότερα θα ανέβουν κι επιλογές από κάρτες. Τιμήστε τοοοοοο

 

***ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 ερχόμαστε με ψηλό απ’ το κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι, ελπίζω οι εταιρίες να σταθούν στο ύψος τους γιατί διψάμε για ρούμια.

 

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!