forest-palas

Ελάχιστο το κέρδος (+2 μονάδες) της κυριακάτικης στήλης αφού η Ίντερ έμεινε στο ένα γκολ για να χαθεί το 2 & Over 1.5. Στις λεπτομέρειες χάθηκε το παρολί, δεν είδε κάρτα ο Ότο, ούτε έσκασε η “μπόμπα” στο Άνφιλντ.

Πλήρωσε με buzzer beater όμως το combo στο “Μόλινιου“, πλήρωσε το σκοράρισμα του Πάσαλιτς και το Over 3 στο Βόλφσμπουργκ.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ πέφτει απόψε στο City Ground, όπου η Φόρεστ δεν έχει κερδίσει την φετινή σεζόν (0-2-1) παρά το καλό της ξεκίνημα, αποδεικνύοντας ότι δεν την βολεύει το παιχνίδι πρωτοβουλίας.

Δίχως τους ποιοτικούς Γκιμπς-Γουαίτ & Γουόρντ-Πράους η δημιουργία της αναμένεται φτωχή, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει μπει μαγκωμένη στην σεζόν, δίχως επιθετικό ρυθμό. Δεν θα ρισκάρουν οι Λονδρέζοι στο Νότιγχαμ, προβλέπουμε ιδιαιτέρως ισορροπημένη αναμέτρηση και το ρίσκο στην ισοπαλία του 3.45 εχει αξία. Στο Χ έμειναν τα τα τρία τελευταία μεταξύ τους.

Μπόντρουμ – Ρίζεσπορ

Θετικό το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Μπόντρουμ στην Super Lig, πριν τη διακοπή πήρε παλικαρίσιο πόντο στην Πόλη διατηρώντας ανέπαφη εστία σε δεύτερο σερί ταξίδι, αλλά στο γήπεδό της δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε 4 ματς, καθώς εκεί έχει πιο επιθετική νοοτροπία.

Η Ρίζεσπορ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα πριν τη διακοπή και διαθέτει την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να αποδώσει πολύ καλύτερα απ΄ότι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Το έδειξε άλλωστε στην περσινή υπερβατική της πορεία. Ως ευκαιρία νίκης το βλέπουν το παιχνίδι αμφότερες οι ομάδες και δεν εμπνέουν ανασταλτικά, οπότε το Goal/Goal είναι αξιόλογη επιλογή στο 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Μπόντρουμ – Ρίζεσπορ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.90)

22:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας  ➡ Χ (απόδοση 3.45)