ραγκατσης προγνωστικα 2010

Οι προτάσεις που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής 20/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Αν και πάλεψα φιλότιμα, δεν ήταν η βραδιά μου χθες από τη στιγμή που η Οσασούνα ήπιε τη γκαζόζα. Ήταν, όμως, η βραδιά του Βασιλάκου που έβγαλε δυνατά σημεία όπως ο άσος της Μπόρνμουθ και το γκολ της Μπρέντφορντ στο 1ο ημίχρονο. Παραδόξως, δε με ψήνει κάτι από την Primera και αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με την Α’ Εθνική. Μη λησμονείτε ότι, εκτάκτως στις 15:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και τον Φρουρό.

ΟΦΗ – ΠΑΟ

Ο Δέλλας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Οι Κρητικοί συμφώνησαν σε χρόνο ρεκόρ με το Ράσταβατς ο οποίος ντεμπουτάρει. Ένας Ράσταβατς που νίκησε, ήδη, μία φορά φέτος τον Παναθηναϊκό ως προπονητής της Τρίπολης. Το ”Γεντί Κουλέ’‘ αναμένεται να γεμίσει καθώς οι οργανωμένοι του ΟΦΗ έδωσαν τέλος στην αποχή από το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μία πολύ δύσκολη όσο και καθοριστική εβδομάδα. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Τσέλσι και στο καπάκι τον Άρη. Από ένα γκολ το έχουν. Το g/g πληρώνει 1,80.

Άρης – Καλλιθέα

Ο Άρης μετρά τρεις κολλητές νίκες. Το 2-1 επί του Ολυμπιακού διαδέχτηκαν το διπλό στην Τούμπα και το άνετο 2-0 επί της Λαμίας. Οφείλει να πάρει το αποψινό ματς ώστε ν’ αντιμετωπίσει με καλή ψυχολογία κι από θέση ισχύος τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η Καλλιθέα παίζει παίζει αλλά δεν έχει σταυρώσει νίκη. Ο απολογισμός της μετά από επτά αγωνιστικές είναι 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Με δεδομένο ότι η Καλλιθέα παίζει ανοιχτά, το 2,35 στην bet365 στο ”1 και over” μου αρέσει.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έχασε στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ έβγαλε διπλό στη Λειβαδιά και ανέβηκε στην κορυφή μεταφέροντας την πίεση στο ”Δικέφαλο” του Νότου. Το συγκεκριμένο ζευγάρι με Αλμέιδα από τη μία και Λουτσέσκου από την άλλη, σχεδόν πάντα, προσφέρει συγκινήσεις. Το g/g φαντάζει πιθανό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Κυριακής


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!