prognostika stoiximatos 19102024

Μια από τις δυο επιλογές της στήλης επιβεβαιώθηκε χθες και αυτή ήταν το Over 2.5 (1.97) στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Καέν, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις μετά και το μεταξύ τους 2-2. Μας τα χάλασε η Μετς, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην έδρα της Γκρενόμπλ (2-0) και να βοηθήσει ώστε να βγει το Over 2.5 (1.90).

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Σεντ Ετιέν – Λανς Προγνωστικά

Με ψυχολογία η Σεντ Ετιέν μετά και τη νίκη πριν τη διακοπή, στην οποία θα προσπαθήσει να “πατήσει” σήμερα. Μόνο εύκολο δεν θα είναι όμως το έργο της, κόντρα σε μια Λανς που παραμένει αήττητη μέχρι τώρα, αν και δεν κέρδισε στα πέντε τελευταία της. Θεωρώ ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ και γι’ αυτό θα κρατήσω το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούργκ Προγνωστικά

Συνέχεια στην παράδοση που τη θέλει να μη χάνει στα μεταξύ τους, θα προσπαθήσει να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι ώστε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Λογικό φαβορί, ωστόσο η Στρασμπούργκ δείχνει θετικά στοιχεία μέχρι τώρα και είναι ομάδα που σκοράρει. Κάτι που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει και τώρα, με την επιλογή να είναι το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος