vistabet logo

Ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για μια θέση στην κορυφή. Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη.

Σε βαρύ κλίμα…

Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι καλούνται να αφήσουν στην άκρη το σοκαριστικό γεγονός της απώλειας του διεθνή αμυντικού, να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι και να επιδιώξουν επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε, μετρούν μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που τους έχει αφήσει στο -7 από την κορυφή. Η παράδοση στην Κρήτη δείχνει… ισοπαλία, μιας και ο Παναθηναϊκός στις έξι τελευταίες επισκέψεις έχει φύγει μόνο με βαθμό τέσσερις φορές. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Πανσερραϊκού εκτός έδρας με 3-2, ανέβηκε ψηλά, ωστόσο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Δέλλα στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Ράσταβατς.

Ντέρμπι με φόντο την κορυφή

Επιστροφή με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση αν και είχε καλά διαστήματα στο Αγρίνιο, εντούτοις ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό κι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «Κιτρινόμαυροι» μετρούν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα, έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντί τους θα βρουν την πιο παραγωγική επίθεση. Επιστροφές βασικών για την ομάδα του Αλμέιδα. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη, επικράτησε με… άγχος 2-0 του Λεβαδειακού και πήγε στη διακοπή ως μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Η Πλζεν μπορεί να περιμένει, αφού υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κερδίσει μόνο 9 από τους 68 εκτός έδρας αγώνες με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, το χειρότερο ποσοστό κόντρα στους «μεγάλους».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ