τσαρλυ προγνωστικα 2010

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Κυριακής 20/10!

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι

H Γουλβς βρίσκεται στην τελευταία θέση, παίζει άθλια άμυνα και φαίνεται δύσκολη η φετινή χρονιά.

Δεν έχει άμυνα να κρατήσει την Σίτι

Ο Ονείλ, χρειάζεται αποτελέσματα άμεσα για να κρατήσει την θέση του, δύσκολο όμως αυτά να έρθουν με την Σίτι. Η ομάδα του Πεπ δεν είναι στην κορυφή, οπότε θα πρέπει να είναι προσεκτική. Καλά νέα έρχονται από την επιστροφή του επιστροφή του Ντε Μπρούιν. Δεν έχει την αμυντική συνοχή και την σκληράδα, για να σταματήσει η φετινή Γουλβς, την Σίτι. Με over 1,5 το διπλό στο 1,44.

Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο

Τα xgoals  και η παράδοση δίνουν σημείο

H Μαγιόρκα είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 7ή θέση, όμως το σημαντικό είναι πως η βαθμολογική της θέση, κάθε άλλο παρα συγκυριακή είναι. Η ομάδα του Αρασάτε βάση xpoints θα έπρεπε να βρίσκεται μία ακόμη θέση πιο ψηλά στην 6ή, την δίνουν μάλιστα πως θα μπορούσε να έχει έναν πόντο παραπάνω.

Η Ράγιο που είναι στην 8η θέση με έναν βαθμό πιο κάτω, έχει αγωνιστική εικόνα βάση xgoals για την 13η, έχοντας πάρει 3πόντους περισσότερους από ότι αξίζει. Τον άσο της Μαγιόρκα τον δικαιολογούν και τα xgoals αλλά και η παράδοση. Απέναντι στην Ράγιο έχει μια από τις πιο δυνατές της παραδόσεις με συνολικό εντός έδρας ρεκόρ 20-4-2. Ο άσος στην bet365 βρίσκεται στο 2,12.

Βενέτσια – Αταλάντα

Πρόγραμμα για 4Χ4

Η Αταλάντα ξέσπασε στην Τζένοα. Είχε στο πρωτάθλημα την εντός έδρας ήττα απο την Κόμο και την ισοπαλία στην Μπολόνια αποτέλεσμα που την είχαν αφήσει μακριά απο τις δυνατότητες της. Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα, πέτυχε 5 τέρματα και ανέβηκε στην 8η θέση. Το καλό είναι πως όλες οι ομάδες στην φετινή Σέριε Α, έχουν κάνει λάθη. Η Αταλάντα βρίσκεται στο -3 απο την 4άδα, όμως χρειάζεται νίκες. Το πρόγραμμα με Βενέτσια εκτός, και Βερόνα, Μόντσα εντός της δίνει την δυνατότητα να πάει με 4 σερί νίκες στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Νάπολι, που σήμερά έχει διαφορά 6 βαθμών. Το διπλό στην ουραγό Βενέτσια στο 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!