winmasters στοιχημα ποδοσφαιρο

Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν και το σαββατοκύριακο επιφυλάσσει ξανά σπουδαίες αναμετρήσεις. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, η Winmasters προσφέρει μοναδικές επιβραβεύσεις και δώρα, στα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας.

Πάμε να ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, διεξάγεται το Γιουβέντους – Λάτσιο στις 21:45, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 195η φορά, με την παράδοση να είναι «ασπρόμαυρη».

Σε 101 παιχνίδια έχει αναδειχθεί νικήτρια η Γιουβέντους, ενώ η Λάτσιο έχει πανηγυρίσει 49 φορές και 44 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στο γήπεδο της Γιούβε μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχουν νικήσει μόλις 16 φορές, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει κερδίσει 61 φορές (22 ισοπαλίες).

Λογικός λοιπόν ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στη Winmasters. Στο 2.10 ο άσος, στο 3.35 η ισοπαλία και στο 3.90 το διπλό των πρωτευουσιάνων.

Όσον αφορά τις τιμές των γκολ, το Over 2,5 προσφέρεται στην απόδοση του 2.33, με το Under 2,5 να είναι στο 1.63. Ακόμη το Goal/Goal είναι στο 1.98 και το No Goal το βρίσκει κανείς στο 1.83.

Περνάμε στη Γερμανία και στην Bundesliga, εκεί όπου στο Μόναχο γίνεται το Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη, στις 19:30 για την 7η αγωνιστική. Σαφής η βαυαρική υπεροχή στην παράδοση, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει 93 φορές, με τη Στουτγκάρδη να έχει κερδίσει σε 38 περιπτώσεις, με 29 αγώνες να μην ανέδειξαν νικητή.

Η δυναμική επίσης της Μπάγερν, την καθιστά φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters. Ο άσος πριν τη σέντρα είναι στο 1.38, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 5.70 και το διπλό ανέρχεται στο υψηλό 7.60

Κλείνουμε με το Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης, για τη 10η αγωνιστική της La Liga. Το παιχνίδι κάνει σέντρα στις 22:00 στο Βίγκο, με την παράδοση να μαρτυρά πως η Ρεάλ δυσκολεύεται ως φιλοξενούμενη της αντιπάλου της. Σε 65 συναντήσεις τους στην έδρα της Θέλτα, η «βασίλισσα» μετράει 27 νίκες έναντι 24 των γηπεδούχων, με 14 αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες.

Μεγάλος ο φαβοριτισμός των Μαδριλένων στις αποδόσεις της Winmasters, με το διπλό να είναι στο 1.65, τον άσο στο 5.10 και την ισοπαλία στο 4.35.

Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε πλούσιες επιβραβεύσεις και κορυφαία δώρα, στο Sports Calendar της Winmasters.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.