τσαρλυ προγνωστικα 19-10-2024

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα του Σαββάτου 19/10!

Ο Σον Ντάις είναι έμπειρος προπονητής και βρίσκει τον τρόπο να κρατά ομάδες στην κατηγορία.

Ίπσουιτς – Έβερτον

Αποτελεσματικός

Το ποδόσφαιρο του δεν είναι ελκυστικό, όμως οι ομάδες του είναι σκληρές και έχουν χαρακτήρα. Μετά από ένα ξεκίνημα με 4 σερί ήττες η Έβερτον βρήκε τον χαρακτήρα που θέλει ο προπονητής της. Πήρε ισοπαλία 1-1 στην Λέστερ, κέρδισε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας εντός, πήρε 0-0 εντός με την Νιούκαστλ. Οι 5 βαθμοί σε 3 παιχνίδια την έβγαλαν απο την επικίνδυνη ζώνη. Βρίσκεται στην 16η θέση, η Ίπσουιτς στην 17η.  Στην ερώτηση αν πέσει κατηγορία ένας εκ των δύο ποιός μπορεί να είναι, η απάντηση είναι ξεκάθαρη, ο Ντάις δεν ρίχνει ομάδες. Το Χ2Δ στο 1,62.

Μίλαν – Ουντινέζε

Δέκα θέσεις πιο πάνω

Στην Σέριε Α, μία από τις ομάδες που βρίσκεται πιο ψηλά από ότι θα έπρεπε με βάση την εικόνα της, είναι η Ουντινέζε. Που βρίσκεται στην 5η θέση, με xpoints για την 15η.

Η Μίλαν βελτιώθηκε πολύ μετά την νίκη της στο ντέρμπι με την Ίντερ. Το θετικό ρεκόρ των 3 νικών έσπασε η ήττα στην Φιορεντίνα σε παιχνίδι όμως που έχασε δύο πέναλτι. Υπάρχει ανάγκη για επιστροφή στις νίκες. Η Ουντινέζε στα δύο δύσκολα εκτός που έχει παίξει έφαγε απο 3 τέρματα με Ρόμα και Ίντερ,  Ο άσος με over 1,5 στο 1,61.

Θέλτα – Ρεάλ

Να μείνει σε απόσταση βολής

Στην Λα Λίγκα η Ρεάλ κατάφερε να μειώσει στους 3 βαθμούς την διαφορά της από την Μπαρτσελόνα. Πηγαίνει στο Βίγο, που μετρά ένα ρεκόρ με 6 συνεχόμενα διπλά, 0-1-9 στις τελευταίες δέκα επισκέψεις. Ο Χιράλδες δεν θα έχει διαθέσιμο τον κομβικό Άσπας που είναι τιμωρημένος, όπως και ο σημαντικός χαφ Μορίμπα. Το διπλό της Ρεάλ στην bet365 προσφέρεται στο 1,60.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!