take-kubo

Θετικός ο απολογισμός (+13.5 μονάδες) στην επιστροφή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, η Λέγκια πλήρωσε το 2 & Over 1.5 στο Γκντανσκ, αλλά το over 2.5 στην Ιρλανδία έμεινε στο 0-2.

Χιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Απίθανα πράγματα έγιναν για να επιστρέψει στις νίκες η Χιρόνα μετά από ένα μήνα και 6 αποτυχημένες απόπειρες (0-2-4). Χρειάστηκαν τρεις χαμένες εκτελέσεις πέναλτι της Αθλέτικ για να επικρατήσει (2-1) με δικό της πέναλτι στο 90+9′! Η ποιοτική αποψίλωση του ρόστερ των Καταλανών είναι εμφανής στο ξεκίνημα της σεζόν και οι τραυματισμοί την αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο ενόψει της δεύτερη βάσκικης φιλοξενίας.

Η Σοσιεδάδ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια της, ήταν ανώτερη της Ατλέτικο στην ισοπαλία (1-1) της 6ης Οκτωβρίου κι από την Χιρόνα δεν έχει χάσει ποτέ στο επίπεδο της La Liga (2-6-0). Επιλογή με αξία το Σοσιεδάδ 0.0 (ασιατικό) σε απόδοση 2.07.

Έξτρα ποντάρισμα από την Καταλονία το να σημειώσει γκολ ή ασίστ ο Κούμπο σε απόδοση 2.87. Κορυφαίος της Σοσιεδάδ ο Ιάπωνας εξτρέμ στο 1-1 με την Ατλέτικο, ήταν πυλώνας βελτίωσης πριν τη διακοπή και απέναντι στη Χιρόνα έχει καλή παράδοση. Σκόραρε στο περσινό μεταξύ τους στο Σαν Σεμπαστιάν, σκόραρε και στο τελευταίο ματς που έπαιξε στο Μοντιλίβι.

Φούλαμ – Άστον Βίλα

Πολύ καλή η εικόνα της Φούλαμ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, σκοράρει ανελλιπώς μετά την πρεμιέρα, έχει την ταχύτητα και το άμεσο στυλ παιχνιδιού για να πληγώσει μία Άστον Βίλα που συχνά παρουσιάζει έλλειμμα συγκέντρωσης.

Ωστόσο η ομάδα του Έμερι παραμένει ιδιαιτέρως παραγωγική και στο Λονδίνο έχει δυνατή παράδοση με τον Βάσκο τεχνικό. Αναμένεται πλούσιο ματς, όπως και τα δύο περσινά μεταξύ τους , επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.92

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ

Βαρύ το κλίμα στη Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χάαχ δείχνει να μετράει μέρες στο Old Trafford και σήμερα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο μεσο-αμυντικό καταρτισμό της ομάδας. Ιδανικός αντίπαλος για να εκμεταλλευτεί τις αρρυθμίες από νωρίς η Μπρέντφορντ, η οποία έχει εντυπωσιακή τάση σε γρήγορα γκολ.

Απέναντι σε Γουέστ Χαμ, Μαν. Σίτι & Τότεναμ σκόραρε στο 1ο λεπτό, ενώ με τη Γουλβς χρειάστηκε 75 δευτερόλεπτα! Επιλογή το Μπρέντφορντ Over 0.5 στο 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 2.25

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του Ατρόμητου στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με κοινό παρονομαστή το σκοράρισμα των αντιπάλων του. Δεν έχει κρατήσει ακόμη ανέπαφη εστία με τον Γκαρσία στον πάγκο, αλλά ούτε έχει μείνει στο μηδέν, με εξαίρεση το ματς στο Καραϊσκάκης.

Επιθετικό το στυλ των γηπεδούχων, θα ψάξουν αντίδραση μετά την αποτυχία απέναντι στο Βόλο (1-2), την ώρα που ο Παναιτωλικός παίζει έξοχα στις μεταβάσεις και κατηφορίζει στο Περιστέρι με ακμαίο ηθικό. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ

Η Μπόρνμουθ έχει αδικήσει τον εαυτό της με τα τελευταία αποτελέσματα, της λείπουν οι λεπτομέρειες για να κάνει μία μεγάλη νίκη. Ρευστό το παιχνίδι της, μπορεί να απειλήσει την άμυνα της Άρσεναλ που δεν έχει την περσινή σταθερότητα, ενώ αρκετοί πρωταγωνιστές των “gunners” δεν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Κόντρα στην παράδοση και την εκτός έδρας αποτελεσματικότητα των Λονδρέζων θα ρισκάρουμε στον άσο, σε απόδοση 5.00.

Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ

Η Τραμπζονσπόρ τρεκλίζει στο ξεκίνημα της σεζόν, με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της, αλλά από την στιγμή που βρήκε ρυθμό ο Μπανζά έχει ανέβει επίπεδο επιθετικά. Ο νεοφερμένος Γάλλος στράικερ πέρσι ήταν ο αρχισκόρερ της Μπράγκα με 23 γκολ και στα δύο τελευταία παιχνίδια του στην Τουρκία σκόραρε τρεις φορές. Εκτελεί και τα πέναλτι, είναι επιλογή το σκοράρισμα του Μπανζά σε απόδοση 2.87.

Κρακόβια – Λεχ Πόζναν

Μάχη κορυφής στην Ekstraklasa, με τους γηπεδούχους που έχουν αρκετές σπουδαίες νίκες στο φετινό βιογραφικό τους να είναι σε καλύτερο ψυχολογικό μομέντουμ. Η αυτοπεποίθηση της Λεχ κλονίστηκε από τα προηγούμενα αποτελέσματα, δεν αναμένεται να ρισκάρει κι έχει δείξει ότι μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά. Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα η “μοιρασιά”, ενδεχομένως να συμβιβαστούν, αξίζει το ρίσκο στο Χ σε απόδοση 3.35.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Αγγλία, Τουρκία, Ισπανία σε παρολί αξίας 6.53.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Goal/Goal (1.87) στο ΝιουκάστλΜπράιτονΙσόβαθμες οι δύο ομάδες στην επιστροφή τους από τη διακοπή, αλλά με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Η Νιουκάστλ παραμένει μία άμεση ομάδα που πιέζει με ένταση, ενώ η Μπράιτον διατηρεί την ρευστή κυκλοφορία και την προσπάθεια για build up με την αμυντική της γραμμή ψηλά. Αναμένεται πλούσιο ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και την έδρα να παίζει σημαντικό ρόλο, κυρίως για την ζωηράδα της Νιουκάστλ. 

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.89) στο ΕγιουπσπόρΓκιόζτεπεΜάχη νεοφερμένων στην κατηγορία που εκπλήσσουν θετικά στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με υλικό που αναμένεται να τους κρατήσει μακριά από περιπέτειες. Εντυπωσιακές οι νίκες της Γκιόζτεπε στα περσινά μεταξύ τους για τη Β’ κατηγορία, ταξιδεύει με ακμαίο ηθικό στην Πόλη και με τα φορ που διαθέτει μπορεί απειλήσει σοβαρά. Δημιουργική ομάδα η Εγιουπσπόρ, αναμένεται πλούσιο παιχνίδι όπως τα περισσότερα αμφοτέρων. 

Τρίτη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.85) στο ΘέλταΡεάλ Μαδρίτης. Ωραία στο μάτι η Θέλτα, παίζει ανοιχτά, αλλά αυτό βολεύει την Ρεάλ που έχει σπεσιαλίστες για transition. Επιπλέον, η Θέλτα θα παραταχθεί δίχως τον ηγέτη Άσπας (τιμωρημένος) και η προϊστορία της απέναντι στη “βασίλισσα” είναι εφιαλτική. Οι Μαδριλένοι μετρούν 8 σερί νίκες στα μεταξύ τους, 6 σερί διπλά στο Βίγκο και επί μέρους ρεκόρ 9-1-0 από το 2015 και μετά στο “Μπαλαΐδος”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Φούλαμ – Άστον Βίλα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.92)

17:00 | Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ  ➡ Μπρέντφορντ Over 0.5 στο 1ο ημίχρονο (απόδοση 2.25)

19:30 | Χιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ  ➡ Σοσιεδάδ 0.0 ασιατικό (απόδοση 2.07)

20:00 | Ατρόμητος – Παναιτωλικός  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.02)

Παρολί

17:00 | Νιουκάστλ – Μπράιτον  ➡ 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 1.87)

19:00 | Εγιουπσπόρ – Γκιόζτεπε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.89)

22:00 | Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.85)

Χινάρι

21:15 | Κρακόβια – Λεχ Πόζναν  ➡ Χ (απόδοση 3.35)

Παίκτες

19:30 | Χιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ  ➡ Κούμπο γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.87)

Σκόρερ

16:00 | Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ  ➡ Μπανζά να σκοράρει (απόδοση 2.88)

“Μπόμπα”

19:30 | Μπόρνμουθ – Άρσεναλ  ➡ 1 (απόδοση 5.00)