winmasters 1710

Μπασκετική η σημερινή ημέρα, με τη Euroleague να επιφυλάσσει σπουδαίες αναμετρήσεις, με κορυφαία ασφαλώς εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό.

Για όσους (λίγους) δεν το θυμούνται, πρόκειται για μία επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, όπου οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρόπαιο στο Βερολίνο για έβδομη φορά στην ιστορία τους (95-80).

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 στη Μαδρίτη και σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις της Winmasters, με τον άσο της Ρεάλ να βρίσκεται στο 1.72 και το διπλό του «τριφυλλιού» να προσφέρεται στο 2.17.

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο των προηγούμενων αναμετρήσεων μεταξύ τους, έχει να κάνει με την πρώτη περίοδο των αγώνων και το πρώτο ημίχρονο. Σε οκτώ από τις τελευταίες δέκα περιπτώσεις, οι Μαδριλένοι έχουν κερδίσει στο πρώτο μέρος, ενώ στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις τους, έχουν νικήσει στην πρώτη περίοδο.

Η Winmasters προσφέρει σε τιμή φαβορί τη νίκη των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, στο 1.78, ενώ η απόδοση του Παναθηναϊκού είναι στο 2.09. Η ισοπαλία βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά, στο 17.50. Για την πρώτη περίοδο, η απόδοση για προβάδισμα της Ρεάλ είναι στο 1.80 και αυτή των «πρασίνων» στο 2.01.

Δύο ακόμη σπουδαίοι αγώνες για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, διεξάγονται σε Μιλάνο και Βελιγράδι. Στον ιταλικό βορρά, η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στις 21:30, με τους γηπεδούχους να αποτελούν φαβορί βάσει αποδόσεων στη Winmasters κα να διεκδικούν την πρώτη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους, από τις 8 Φεβρουαρίου 2022.

Αυτήν τη στιγμή, η νίκη των Ιταλών προσφέρεται στο 1.52 και το ενδεχόμενο να νικήσουν οι Λιθουανοί στο 2.57.

Τέλος, στο ουδέτερο Βελιγράδι, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παρτίζαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 21:05, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι από τα τρία. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι παίζουν ουσιαστικά εντός έδρας, αφού δεν θα αλλάξουν πόλη, ενώ οι Ισραηλινοί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα τους, χρησιμοποιούν το «Αλεξάνταρ Νίκολιτς».

Στις αποδόσεις της Winmasters, η νίκη της Μακάμπι προσφέρεται στο 2.47, ενώ το διπλό της Παρτίζαν «πληρώνει» σε απόδοση 1.57.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.