novibet logo

Στην 3η στροφή της Euroleague ξεχωρίζει το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μονακό την Τετάρτη (21:30) στο «Palau Blaugrana».

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, όμως με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στο μεταξύ τους ματς θα πέσουν κορμιά.

Η Μπαρτσελόνα με ηγέτη τον Κέβιν Πάντερ βρίσκεται στο 1-1 και την περασμένη αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό στις νίκες (88-73) απέναντι στην Άλμπα, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις.

Για τους Καταλανούς «απαγορεύεται» η εντός έδρας ήττα και με την έλευση του Ζοάν Πεναρόγια στον πάγκο έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού. Επιθετικά το βάρος πέφτει στους Πάντερ, Μπριθουέλα, Πάρκερ, ενώ στην άμυνα δεσπόζουν οι Σατοράνσκι, Ερνανγκόμεθ και Βέσελι.

Η Μονακό μετράει 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και παραμένει υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς. Στόχος των Μονεγάσκων είναι να επιστρέψουν στο Final 4 και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Ηγέτης της Μονακό παραμένει ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος στην τελευταία νίκη κόντρα στη Μακάμπι πέτυχε 17 πόντους με 6 ασίστ και 3 κλεψίματα. Κομβικοί ήταν και οι Γιώργος Παπαγιάννης (10 π. 7 ριμπάουντ), Έλι Οκόμπο (17 πόντους). Ο Νικ Καλάθης παραμένει τραυματίας και δεν θα παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Η πρόσφατη προϊστορία είναι υπέρ των Μονεγάσκων. Η Μονακό πέρυσι πανηγύρισε δύο νίκες (εντός 91-71, εκτός 67-77) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.