τσαρλυ προγνωστικα 16-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Τετάρτης (16/10)!

Σάο Πάολο – Βάσκο Ντα Γκάμα

Δύο παιχνίδια απο το πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει το σημερινό πρόγραμμα. Η Σάο Πάολο υποδέχεται την Βάσκο.Και οι δύο ομάδες, δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πιεσμένη η Σάο Πάολο, σκοράρει η Βάσκο

Η Σάο Πάολο βρίσκεται στην 5η θέση, προέρχεται από μία άθλια εμφάνιση και ήττα με 2-0 στην έδρα της 21ης Κουιαμπά και πρόσφατους αποκλεισμούς στο Κύπελλο Βραζιλίας και στο Λιμπερταδόρες. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ένιωσε την ανάγκη, να πάει στο προπονητικό κέντρο και να δώσει την στήριξή του στον τεχνικό Σουλβέδια. Θα παίξει λοιπόν η Σάο Πάολο πιεσμένη για την νίκη σε ένα παιχνίδι με την Βάσκο, που έχει καλή παράδοση 7-2-0, με μία ομάδα που σκοράρει στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια και μετρά 6/7 Goal Goal. Επίσης οι γηπεδούχοι έχουν δύο κομβικές απουσίες που θα επηρεάσουν την αμυντική λειτουργία τους. Είναι τιμωρημένος ο στόπερ Αρμπολέδα (24/2), με την Εθνική του ο μέσος Μπομπαντίγια (17/1). Η Βάσκο είναι αδύναμη αμυντικά, αλλά σκοράρει με συνέπεια και εκτός έδρας. Το Goal Goal στο 2,20.

Φορταλέζα – Ατλέτικο Μινέιρο

Η καλύτερη έδρα και το κίνητρο

H Φορταλέζα έχει σαν δύναμη την έδρα της, έχει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ με 12-3-0 στο πρωτάθλημα και υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο. Βρίσκεται στην 3ή θέση συνολικά, μόλις στο -5 απο την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Είναι γεμάτη φιλοδοξίες για το φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα η Ατλέτικο Μινέιρο, έχει το βάρος της, στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είναι στην 9η θέση και έχει ρίξει όλο της το βάρος στα ημιτελικά για το Λιμπερταδόρες, που έρχονται με την Ρίβερ, αλλά και στον ημιτελικό κυπέλλου. Προσέξτε, η Ατλέτικο δίνει την Κυριακή, εκτός έδρας ρεβάνς ημιτελικού κυπέλλου με την Βάσκο, που έχει να προστατέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και την Tετάρτη, τον πρώτο ημιτελικό Λιμπερταδόρες, με την Ρίβερ. Ασφαλώς στο σημερινό παιχνίδι στην Φορταλέζα, θα πάει σε ροτέισον. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν ξανά στις 26/10 στην Παλμέιρας που βρίσκεται σήμερα στην δεύτερη θέση, στο +2. Ο άσος στο 1,66.

Προγνωστικά Στοιχήματος