φρουροσ προγνωστικα 16-10-2024

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων μπαίνουν στο ψυγείο προς το παρόν, το Νοέμβρη ξανά θα μας απασχολήσουν στην επόμενη διακοπή. Απ’ το Κανόνι της Κέρκυρας σήμερα η στήλη, τα προγνωστικά στοιχήματος ταξιδεύουν στην εξωτική Βραζιλία, Ρεσίφε και Φορταλέζα οι στάσεις.

Σπορτ Ρεσίφε – Οπεράριο

Αήττητη η γηπεδούχος από τις 3/9, βρίσκεται στο γκρουπ ανόδου αφενός, αφετέρου με ένα ματς λιγότερο από Σάντος και Νοβοριζοντίνο θέλει και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. 6 νίκες 3 ισοπαλίες με 15-6 τέρματα για την Σπορτ Ρεσίφε κόντρα σε μια Οπεράριο που έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εκτός έδρας της, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα μετρά 3 ήττες 1 ισοπαλία. 1 Ασιατικό -1 (2,32)

Φορταλέζα – Ατλ. Μινέιρο

Μοναδική αήττητη εντός έδρας η Φορταλέζα με 12 νίκες 3 ισοπαλίες, έχοντας και το καλύτερο παθητικό με μόλις 7 τέρματα. Η Μινέιρο έχει ένα τσουβάλι απουσίες βασικών παιχτών, ενώ ακολουθεί και το σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Βάσκο την ερχόμενη βδομάδα. Δε νομίζω πως θα αφήσουν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στην κορυφή οι γηπεδούχοι, 1 Ασιατικό -1 (2,30)

Προγνωστικά Στοιχήματος