novibet logo

Πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο ΣΕΦ και τον Παναθηναϊκό στο Παρίσι αντίστοιχα την Τρίτη (15/10) στην 3η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» (1-1) περιμένουν την Ολίμπια Μιλάνο (1-1) στο ΣΕΦ (21:15) στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, στοχεύοντας στο 2/2 στο Φάληρο μετά το 74-68 επί της Ζαλγκίρις, με το οποίο πανηγύρισαν για πρώτη φορά φέτος μετά την ήττα στην Πόλη από τη Φενέρ (82-71).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σαφές ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο θέλει να παίρνει νίκες ανεξαρτήτως απόδοσης ειδικά στο «σπίτι» της, έχοντας μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοφ που είναι σα να μην έλειψε μια μέρα από το ΣΕΦ.

Στην άλλη πλευρά οι Μιλανέζοι του Έτορε Μεσίνα όπως και οι Πειραιώτες έχουν γνωρίσει μία εκτός έδρας ήττα (93-80 από τη Μονακό) και άνοιξαν λογαριασμό με το 79-74 επί της Παρί.

Ο Ολυμπιακός έχει σερί πέντε νικών όταν υποδέχεται την ιταλική ομάδα, ενώ η συνέχεια της διπλής αγωνιστικής περιλαμβάνει τη δοκιμασία στην έδρα της Εφές.

Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει στο Παρίσι να επεκτείνει το απόλυτο αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη στη διοργάνωση Παρί (21:30).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει το 2/2 απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο (77-87) και την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (94-79) και θέλει το 3/3 στη νυν «Accor Arena» και πάλαι ποτέ «Palais de Bercy», όπου το 1996 είχε σηκώσει το πρώτο από τα Ευρωπαϊκά της.

Δίχως αμφιβολία η γαλλική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στην Euroleague (77-80 από τον Ερυθρό Αστέρα, 79-74 από τη Μιλάνο) είναι υποδεέστερης δυναμικότητας, αλλά χωρίς την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση τίποτα δεν είναι δεδομένο για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι «πράσινοι στοχεύουν να μεγαλώσουν τα καλά τους διαστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων ενώ ακολουθεί η πρώτη μεγάλη δοκιμασία στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.