portugal

Μας έλειψε ένα γκολ για το χθεσινό απόλυτο, χάθηκε το 1 & Over 1.5 της Γερμανίας παραδόξως στο 1-0, αλλά το Goal/Goal & Over 2.5 στην Ισλανδία επιβεβαιώθηκε εύκολα και ρέφαρε τις απώλειες.

Παρολί

Τρεις επιλογές από το Nations League σε παρολί αξίας 5.92.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.82) στο ΠολωνίαΚροατία. 

Οι Πολωνοί ψάχνουν αντίδραση στις τελευταίες ήττες, παίζουν επιθετικά μπρος στο κοινό τους και μπορούν να προβληματίσουν τους Κροάτες που δοκιμάζουν πράγματα στην άμυνα. Πολύπειροι οι Βαλκάνιοι, με εξαιρετικούς εκτελεστές, δύσκολα να μείνουν στο μηδέν, επομένως το να υπάρξει σκοράρισμα εκατέρωθεν μοιάζει αρκετά πιθανό. 

Δεύτερη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.83) στο ΣκωτίαΠορτογαλία.

Φιλότιμοι οι Σκωτσέζοι, τα πάλεψαν όλα τα παιχνίδια του ομίλου, αλλά τα έχασαν και τα τρία κι έγινε σαφές ότι υστερούν ποιοτικά έναντι των αντιπάλων. Η Πορτογαλία από την άλλη ήταν πειστική στη Βαρσοβία, με αρκετούς ορεξάτους πρωταγωνιστές και αναμένεται να κυριαρχήσει και στην Γλασκώβη. 

Τρίτη επιλογή το Over 2 ασιατικό (1.78) στο ΕλβετίαΔανία.

Με 3/3 ήττες και 8 γκολ παθητικό έχουν μπει στο Nations League οι Ελβετοί, απόψε οφείλουν να ρισκάρουν για να καλύψουν την απόσταση και υπάρχει ποιότητα – συνοχή στο ρόστερ τους για να απειλήσουν τους Δανούς που στο πρώτο ταξίδι μετά το Euro υπέφεραν ανασταλτικά στη Μούρθια. Υπερβολικές οι τιμές στα γκολ, πολυτέλεια το ασιατικό ποντάρισμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρολί

21:45 | Πολωνία – Κροατία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.82)

21:45 | Σκωτία – Πορτογαλία  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.83)

21:45 | Ελβετία – Δανία  ➡ Over 2 ασιατικό (απόδοση 1.78)