τσαρλυ προγνωστικα 1410

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια της Δευτέρας 14/10!

Στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγοράς, η Ιταλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, ακολουθούν οι Γάλλοι με 6 και οι Βέλγοι με 4. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Ισραήλ που είναι ξεκάθαρο πως δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο.

Ιταλία – Ισραήλ

Ο στόχος του Σπαλέτι

Ο Σπαλέτι, μετά το αποτυχημένο Ευρωπαϊκό, προσπαθεί να πετύχει τον πραγματικό στόχο τον οποίο του ανέθεσε η ομοσπονδία. Μετά από δύο αποκλεισμούς απο τα τελικά του Μουντιάλ, να επαναφέρει την Εθνική Ιταλίας, στο παγκόσμιο κύπελλο. Η εικόνα της στο ΝΑΤΙΟΝS δείχνει ενθαρρυντική. Την περασμένη Παρασκευή, οι Ιταλοί κέρδιζαν με 2-0 το Βέλγιο και η αποβολή του Πελεγκρίνι, ήταν αυτή που άλλαξε τις ισορροπίες και έφερε το τελικό 2-2.

Υποδέχεται το Ισραήλ που δεν ανήκει στο επίπεδο για να είναι ανταγωνιστικό στα παιχνίδια του ομίλου. Έχει ηττηθεί με 3-1 στο Βέλγιο, 1-2 απο την Ιταλία, 1-4 απο την Γαλλία. Στο χέρι των Ιταλών να κερδίσουν με καθαρό σκορ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1,65.

Βέλγιο – Γαλλία

Δεν πείθει κανέναν ο Τεντέσκο

Δεν είναι κανένας στο Βέλγιο ευχαριστημένος από τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα ο Τεντέσκο.Ο ίδιος δηλώνει πως θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά που είναι και ο μεγάλος στόχος όμως οι φωνές για άμεση αντικατάσταση του είναι πολλές. Την περασμένη Παρασκευή, σώθηκε απο την αποβολή του Πελεγκρίνι και κατάφερε το Βέλγιο να πάρουν το βαθμό απο 2-0. Το Βέλγιο υποδέχεται την Γαλλία και βρίσκεται στο -3 απο την Ιταλία και στο -2 απο την Γαλλία, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπολογίζει στους Ντε Μπρούιν, Λουκάκου που μόνοι τους έθεσαν εαυτόν εκτός εθνικής, αλλά και στον Κουρτουά, που δεν θα παίξει με το εθνόσημο όσο ο Τεντέσκο βρίσκεται στο τιμόνι.

Οι Γάλλοι χωρίς τον Εμπαπέ, με τετράδα τους Ολίσε, ΕνΚουκού, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, κέρδισε για πλάκα με 1-4 το Ισραήλ. Σήμερα ο Ντεσάμπ αναμένεται να ξεκινήσει με 4-3-3 και τους Ντεμπελέ, Μπαρκολά, Κόλο Μουανί στην επιθετική τριάδα. Δεν έχει χωρίς τους Ντε Μπρούιν, Λουκάκου την ποιότητα το Βέλγιο να ανοίξει το σφιχτό σχήμα του Ντεσάμπ. Το Χ2Δ στο 1,40.

Γερμανία – Ολλανδία

Απουσίες και παράδοση

Στον 3ο Όμιλο, οι Γερμανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, ακολουθούν οι Ολλανδοί με 5, οι Ούγγροι με 2 και οι Βόσνιοι με 1. Αυτή η αγωνιστική έχουμε απευθείας μάχες για τους στόχους. Γερμανία, Ολλανδία παίζουν για την πρώτη θέση, Ουγγαρία και Βοσνία έχουν ταβάνι την τρίτη. Οι Γερμανοί αναμένεται να παρουσιάσουν μία φρέσκια ενδεκάδα καθώς  απουσιάζουν για τραυματισμούς οι Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μουσιάλα (Μπάγερν), Χάβερτς (Αρσεναλ), ο στόπερ Κοχ (Αϊντραχτ) και οι μπακ Ράουμ (Λειψία), Χένριχς (Λειψία). Τραυματίας επίσης ο φορμαρισμένος Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ).

Ενώ ο Νάγκελσμαν  δεν υπολογίζει Σανέ (Μπάγερν) και Μπραντ (Ντόρτμουντ). Μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα, φαίνεται πως θα δοκιμάσει στον άξονα τους νεαρούς Πάβλοβιτς, Στίλερ. Ο Κούμαν δεν θα έχει μαζί του τον Φαν Ντάικ που αποβλήθηκε στο 1-1 στην Βουδαπέστη. Επίσης δεν υπολογίζει στους χαφ Φέερμαν, Κουπμάινερς, Σχάουτεν στον φορ Βέγχορστ, στον  μπακ Τίμπερ, στους αμυντικούς Ακέ και Φαν Χέκε. Στην δράση επέστρεψε ο Ντε Γιόνκ, που αν πάνε όλα καλά θα μπορέσει να κληθεί στα παιχνίδια του Νοεμβρίου. Η λογική των δύο ομάδων, οι απουσίες μεσοαμυντικά, αλλά και το σερί των 6 Goal Goal στις μεταξύ τους μονομαχίες κάνει προφανή την επιλογή. Το Goal Goal στο 1,55.

Βοσνία – Ουγγαρία

Σκληρό παιχνίδι, προβάδισμα οι Ούγγροι

Στην μάχη για την αποφυγή της 4ης θέσης, είναι ξεκάθαρο πως ανάμεσα στην Βοσνία-Ουγγαρία θα γίνει ένας αγώνας με λίγες φάσεις που το πλεονέκτημα το έχουν οι Ούγγροι.Έδειξαν καλό πρόσωπο στην ισοπαλία με την Ολλανδία, θα μπορούσαν να κερδίσουν και το παιχνίδι. Το Χ2Δ με under 3,5 στην bet365  βρίσκεται στο 1,72.

 

Προγνωστικά Στοιχήματος