germania

Με 2/2 επιλογές για +71 μονάδες έκλεισε η κυριακάτικη στήλη, αφού η γκάφα του Κέλεχερ στις καθυστερήσεις πλήρωσε το 1 & Over 1.5 της Ελλάδας, ενώ το Goal/Goal & Over 2.5 στο Αυστρία – Νορβηγία επιβεβαιώθηκε από νωρίς.

Γερμανία – Ολλανδία

Οι Γερμανοί πέρασαν στο ρελαντί από τη Βοσνία (1-2) την Παρασκευή, διατήρησαν την πρωτοπορία στον 3ο όμιλο της League A κι απόψε ψάχνουν την 3η τους νίκη στο φετινό Nations League για να την “κλειδώσουν”. Ρευστό, αρκετά δημιουργικό το ποδόσφαιρο του Νάγκελσμαν στη νασιοναλμανσάφτ, μπορεί να ταλαιπωρήσει τους Ολλανδούς που δεν εμπνέεουν ασφάλεια στα μετόπισθεν και δίχως τον τιμωρημένο Φαν Ντάικ θα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.

Ισλανδία – Τουρκία

Χορταστικό το παιχνίδι της Παρασκευής στο Ρέικιαβικ, οι Ισλανδοί φανέρωσαν και τις ανασταλτικές τους αδυναμίες στο 0-2 του ημιχρόνου από την Ουαλία και την επιθετική τους χημεία μετά την ανάπαυλα, όταν δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών πριν ισοφαρίσουν σε 2-2.

Επιθετική αναμένεται η προσέγγισή τους σήμερα απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου Τούρκους, οι οποίοι σφύζουν από επιθετικό ταλέντο αλλά η τακτική τους συνέπεια είναι ένα ζήτημα. Πιθανό το σενάριο να ανοίξει ο ρυθμός, να δούμε ξανά πλούσιο ματς , όπως το 3-1 του Σεπτεμβρίου στην Σμύρνη. Αξιόλογο το 2.20 στο Goal/Goal & Over 2.5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Γερμανία – Ολλανδία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.15)

21:45 | Ισλανδία – Τουρκία  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.20)