αντυπας προγνωστικα 1310

Τα προγνωστικά στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι της Κυριακής 13/10!

Η στήλη θα ασχοληθεί και σήμερα με παιχνίδια από το Nations League. Μία διοργάνωση, η οποία όταν ξεκινά, έχει καθημερινά παιχνίδια. Θα ποντάρουμε και στα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε την τριάδα με την αναμέτρηση Αυστρία – Νορβηγία.

Ο χθεσινός απολογισμός ήταν άσχημος. Πέρασε το καλοπληρωμένο over 2,5 στο Κροατία – Σκωτία, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στο Ισπανία – Δανία, ενώ οι Ελβετοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ για να εμφανιστεί το goal/goal στο ματς με τους Σέρβους.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Φινλανδία – Αγγλία Προγνωστικά

Οι Άγγλοι δεν είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης και για να έχουν ελπίδες, πρέπει να περάσουν νικηφόρα από τη Φινλανδία. Δεν περίμεναν ποτέ, ότι θα έχαναν από την Εθνική μας και τώρα τρέχουν.

Φυσικά και έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης, αλλά με την εικόνα που έδειξαν στο τελευταίο τους ματς, δεν είναι εύκολο να τους εμπιστευθείς.

Σίγουρα θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αλλά θα προτιμήσω το over 2,5 σε απόδοση 1,72 (θα την ήθελα λίγο καλύτερη).

Ελλάδα – Ιρλανδία Προγνωστικά

Κατάθεση ψυχής από τους διεθνείς μας στο παιχνίδι με την Αγγλία. Ήθελα να ήξερα που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, αρχικά για να αγωνιστούν και στη συνέχεια για να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακή εμφάνιση και να κερδίσουν μέσα στο Λονδίνο.

Τεράστιο respect και σήμερα θα γνωρίσουν την αποθέωση στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Η Εθνική μας έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης και θέλει τη νίκη κόντρα στους Ιρλανδούς, για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση του στόχου.

Το ματς δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτή η παρέα είναι ικανή για όλα και φυσικά μπορεί να πανηγυρίσει το τέταρτο στη σειρά τρίποντο στον όμιλο.

Η απόδοση της νίκης της Ελλάδας είναι 1,78.

Αυστρία – Νορβηγία Προγνωστικά

Οι Νορβηγοί εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους σε δύο κολλητά παιχνίδια και τώρα πάνε στην Αυστρία για να διατηρήσουν το αήττητο και να πραγματοποιήσουν το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Οι Αυστριακοί δεν τα έχουν πάει καλά. Ήρθαν ισόπαλοι στην Σλοβενία, ηττήθηκαν από τους Νορβηγούς και κέρδισαν μεσοβδόμαδα το Καζακστάν με 4-0. Θέλουν μόνο τη νίκη στο σημερινό ματς, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έχουν εύκολη αποστολή.

Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, αλλά θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Θα αγοράσω στην bet365 σε απόδοση 1,75 το goal/goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!