ραγκατσησ προγνωστικα 12-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια του Σαββάτου 12/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με οχτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται το Nations League. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Άκομψο και το συλλέκτη αναπτήρων.

Πολωνία – Πορτογαλία

Το να σκοράρει η Πορτογαλία δεν είναι η είδηση. Το να σκοράρει η Πολωνία είναι μία επιλογή η οποία ισχυροποιείται από το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκονται οι επιθετικοί της. Ο Λεβαντόφσκι τα σπάει στην Primera, ο Σβιντέρσκι σκοράρει κατά βούληση στο MLS, ο Πιόντεκ είναι το κανόνι της Μπασακσεχίρ. Το g/g προσφέρεται στο 1,75.

Σερβία – Ελβετία

Η Σερβία μετρά έναν πονταλάκο από τη λευκή ισοπαλία με την Ισπανία, η Ελβετία μετρά δύο ήττες. Ο ηττημένος απόψε αποχαιρετά σχεδόν όλες τις ελπίδες κατάληψης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη, το ισόπαλο αποτέλεσμα δε βοηθά ιδιαίτερα. Το g/g και over το συναντάμε στην bet365 στο ωραιότατο 2,50.

Ισπανία – Δανία

Η Ισπανία δέχτηκε απανωτά πλήγματα τις τελευταίες εβδομάδες. Έχασε με τραυματισμούς τους Ρόδρι, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νίκο Γουίλιαμς και Ντάνι Όλμο. Και οι πέντε θα βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα. Η Δανία το πάει καλά το έργο. Μετρά δύο κολλητές νίκες, με το ίδιο σκορ 2-0, κόντρα σ’ Ελβετία και Σερβία. Αν πάρει αποτέλεσμα απόψε, γίνεται φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Το g/g, στο 2,00, φαντάζει πολύ πιθανό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Σαββάτου


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!