αντυπασ προγνωστικα 12-10-2024

Τα προγνωστικά στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι του Σαββάτου 12/10!

Μας την έκανε η Ολλανδία στο χθεσινό παρολί και χάθηκε η τριάδα. Οι «οράνιε» βρέθηκαν πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τους Ούγγρους. Παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες ισοφάρισαν στο 83’, αλλά ήταν δύσκολο να κάνουν το 1-2 για να πληρωθούμε.

Στο Βοσνία – Γερμανία, εμφανίστηκε το συνδυαστικό 2 & over 2,5, όπως πανεύκολα ήρθε και το goal/goal στο Σλοβακία – Σουηδία.

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τρία ματς από το Nations League με την ελπίδα να μην μας λείψει ένα γκολ.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Κροατία – Σκωτία προγνωστικά

Η Κροατία έδειξε καλό πρόσωπο στο τελευταίο της ματς. Κέρδισε με 1-0 τους Πολωνούς και το τελικό σκορ την αδικεί. Εν αντιθέσει με τους Σκωτσέζους που ψάχνονται. Παλεύουν τα ματς, αλλά μέχρι στιγμής έχουν γνωρίσει δύο ήττες και το πιο πιθανό σενάριο είναι να τριτώσει το κακό.

Ηττήθηκαν εντός από την Πολωνία με 3-2 και εκτός από την Πορτογαλία με 2-1. Μακάρι να φέρουν το τρίτο στη σειρά over 2.5, αφού το 1,90 που δίνει το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς είναι αρκετά καλό και θα το τιμήσω.

Ισπανία – Δανία προγνωστικά

Η Δανία εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Νίκες κόντρα σε Ελβετία και Σερβία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Σήμερα βέβαια, δεν έχει εύκολη αποστολή. Παίζει το πρώτο της εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο την Ισπανία, η οποία κακά τα ψέματα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 της πρεμιέρας στην Σερβία, πήγαν στην Ελβετία και κέρδισαν εύκολα με 4-1. Σήμερα θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν τους Δανούς στην βαθμολογία.

Ο «άσος» είναι μικρός σε απόδοση και οι Δανοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,80 και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό…

Σερβία – Ελβετία προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν απογοητεύσει. Οι Σέρβοι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν σκοράρει και κατάφεραν στην πρεμιέρα να πάρουν ισοπαλία από τους Ισπανούς, ενώ οι Ελβετοί ηττήθηκαν τόσο από τους Δανούς, όσο και από τους Ισπανούς.

Στο μεταξύ τους ματς, θέλουν τη νίκη. Οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και οι Ελβετοί την ποιότητά τους. Να μείνει για τρίτο στη σειρά ματς χωρίς γκολ η Σερβία δεν είναι πιθανό. Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,85 στην bet365 που θα χαρακτήριζα τίμια…

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!