winmasters ευρωπαϊκα

Η Εθνική Ελλάδας κλείνει τις υποχρεώσεις της για τον Οκτώβριο, καθώς αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της League B του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» υπερτερεί απόλυτα στις αναμετρήσεις απέναντι στους Βρετανούς, καθώς σε έξι παιχνίδια έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Δεδομένης και της καλής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η Winmasters προσφέρει σε αποδόσεις φαβορί την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτήν τη στιγμή, ο άσος βρίσκεται στο 1.91, με την ισοπαλία να είναι στο 3.50 και το διπλό των Ιρλανδών να ανέρχεται στο 4.50.

Επιπλέον, στις πέντε από τις έξι συναντήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το Under 2,5 και No Goal και μόλις σε έναν αγώνα υπήρξε Over 2,5 και Goal/Goal. Γι’ αυτό και το No Goal στη Winmasters προσφέρεται στο 1.71, με το Goal/Goal να βρίσκεται στο 2.15. Με την ίδια λογική, το Over 2,5 προσφέρεται στο 2.37 και το Under 2,5 στο 1.61.

Στην αναμέτρηση επίσης της Εθνικής, όπως και σε όλες του Nations League, η Winmasters προσφέρει τη δυνατότητα και για τη δημιουργία bet builder, με τις αποδόσεις να ξεχωρίζουν για άλλη μία φορά.

Μία από τις πολλές επιλογές που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον, είναι το ενδεχόμενο να κερδίσει η Ελλάδα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μαζί με το Over 2,5. Η απόδοση για τον συνδυασμό αυτόν, προσφέρεται στο εξαιρετικό 4.85.

Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε πλούσιες επιβραβεύσεις και κορυφαία δώρα, στο Sports Calendar της Winmasters.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.