τσαρλυ προγνωστικα 1310

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια της Κυριακής 13/10!

Στην Β Ισπανίας έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Σανταντέρ με 17 βαθμούς και ρεκόρ 5-2-1 υποδέχεται την Λεβάντε που βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με την Ουέσκα με 15 βαθμούς και 4-3-1 ρεκόρ.

Σανταντέρ – Λεβάντε

Δήλωση ανόδου

Το παιχνίδι και για τους δύο είναι μία δήλωση ανώδου. Η Λεβάντε φέτος θέλει και πρέπει να επιστρέψει. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Οβιέδο, μοιάζει πως έχει την υποχρέωση να πάρει κάτι στο Σανταντέρ. Δεν την παίρνει να μείνει στο -5 σε περίπτωση ήττας. Τα δύο προηγούμενα χρόνια που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στην δεύτερη κατηγορία η Λεβάντε δεν δέχτηκε γκολ στην έδρα της Σανταντέρ, 0-0 πέρυσι, 0-1 πρόπερσι. Το Χ2Δ στο 1,80.

Γρανάδα – Κόρδοβα

Επιστρέφει στην μάχη της ανόδου με τον έμπειρο Εσκριμπά

Η Γρανάδα έχει το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία και θέλει να μπει στην μάχη της ανόδου. Μετά από ένα άθλιο ξεκίνημα και ρεκόρ 1-3-2 την θέση του Αμπασκάλ πήρε ο έμπειρος Εσκριμπά, με μεγάλη θητεία στην πρώτη κατηγορία στους πάγκους της Έλτσε, της Θέλτα, της Χετάφε και της Βιγιαρεάλ. Με τον Εσκριμπά μοιάζει να γύρισε ο διακόπτης.

Στην πρεμιέρα του πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπούργος που βρίσκεται στην 4ή θέση στο δεύτερο του παιχνίδι κέρδισε 0-1 στην έδρα της 8ης Μιράντες. Με την νίκη της η Γρανάδα ανέβηκε στην 14η θέση, όμως η απόσταση απο την 6άδα είναι στους 3 βαθμούς. Χρόνος υπάρχει το παιχνίδι με την Κόρδοβα, μοιάζει ιδανικό για να πετύχει δεύτερη στην σειρά νίκη που θα είναι και η πρώτη εντός έδρας. Η Κόρδοβα εκτός έδρας χάνει πολύ από τις δυνάμεις της, μετρά ρεκόρ 0-1-3 στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της Γρανάδα έχει μία άθλεια προϊστορία, το ρεκόρ 10-2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο άσος στην bet365 βρίσκεται στο 1,98.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!