τσαρλυ προγνωστικα 12-10-2024

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια της Σαββάτου 12/10!

Στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, η Ρουμανία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια, από 3 βαθμούς έχει το Κόσοβο και η Κύπρος και στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό βρίσκεται η Λιθουανία.

Κύπρος – Ρουμανία

Επέστρεψε μετά από 38 χρόνια

Οι Ρουμάνοι μετά από ένα πολύ καλό Ευρωπαϊκό, που μοιάζει να σημαίνει την δική τους επιστροφή, αποφάσισαν να δώσουν την Εθνική ομάδα στον μεγαλύτερο προπονητή που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο τους. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου επέστρεψε στην Εθνική Ρουμανίας μετά από 38 χρόνια και θέλει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κλείσει με μία μεγάλη επιτυχία το προπονητικό του ταξίδι.

Χωρίς αμφιβολία, δεν έχουν σύγκριση οι Ρουμάνοι με τις υπόλοιπες ομάδες στον όμιλο και αυτό φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια. Κέρδισαν για πλάκα 3-1 την Λιθουανία και 0-3  Κόσοβο.

Η Εθνική Κύπρου έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα κερδίζοντας 0-1 στην Λιθουανία, έχασε όμως για πλάκα με 0-4 εντός από το Κόσοβο. Αποτέλεσμα που έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Κετσπάγια, που δεν έφερε την παραμικρή πρόοδο.

Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων, οι Ρουμάνοι είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν στην δεύτερη κατηγορία. Η παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου αποτελεί εγγύηση πως θα δείξουν τη σοβαρότητα που χρειάζεται. Το διπλό στο 1,50.

Λιθουανία – Κόσοβο

Μετά την 4άρα

Το Κόσοβο πέρασε με 4άρα απο την Κύπρο και πηγαίνει σε μία έδρα που πέρασε με διπλό η Κύπρο. Χάλια οι Λιθουανοί, θα δώσουν μάχη με την Κύπρο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία. Στο χέρι των παικτών του Κοσόβου το διπλό, που προσφέρεται στην bet365 στο 1,83, για να κρατηθεί και ανοιχτή η ελπίδα της πρώτης θέσης.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!