pamestoixima logo

Την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία στο Nations League τη ζεις στο έπακρο στο Pamestoixima.gr!

Η Εθνική Ομάδα συνεχίζει το απίστευτο σερί με τη νίκη της (2-1) απέναντι στην Αγγλία και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την Ιρλανδία (13/10, 21:45) με μόνο σκοπό την συνέχεια του θριάμβου!

Το Ελλάδα-Ιρλανδία στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις πολλές στοιχηματικές επιλογές, για να απολαύσεις την αναμέτρηση στο έπακρο. Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* και 0% γκανιότα** για να ζήσεις το ελληνικό «όνειρο».

Με τη Σούπερ Αλλαγή* είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!

Έπαιξες σκόρερ και έβαλε γκολ η αλλαγή του; Το στοίχημά σου είναι κερδισμένο! Ισχύει για την αγορά παικτών «Να Σκοράρει» και τις επιλογές που θα κάνεις pre-game. Το στοίχημά σου οριστικοποιείται με τη λήξη του αγώνα. Η Σούπερ Αλλαγή* είναι διαθέσιμη και στο Ελλάδα-Ιρλανδία, όπως και στο Βέλγιο-Γαλλία (14/10).

Στο Ελλάδα-Ιρλανδία βρίσκεις τον Τζόλη σε ενισχυμένη απόδοση* στην αγορά να σκοράρει ακόμα και στην περίπτωση που σκοράρει η αλλαγή του!

Ανανεωμένη προσφορά* γνωριμίας με promo code PSCOMBO

Μια μοναδική τριπλή προσφορά γνωριμίας* με 670 έπαθλα* σε περιμένει στο Pamestoixima.gr με τον κωδικό PSCOMBO! Με τη σούπερ προσφορά γνωριμίας* με promo code PSCOMBO απολαμβάνεις τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, αλλά και μοναδικά live τραπέζια και shows στο Live Casino του Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» και «Τελικό Αποτέλεσμα-Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».