ραγκατσησ προγνωστικα 11-10-2024

Η τριάδα του Χρήστου Ραγκάτση από το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής 11/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το Nations League συνεχίζεται με οχτώ αναμετρήσεις την ώρα που στα Κανάρια ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Segunda. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Τουρκία – Μαυροβούνιο

Οι Τούρκοι στοχεύουν στην 1η θέση του ομίλου. Στην πρεμιέρα, έφεραν 0-0 στην Ουαλία, στο καπάκι νίκησαν 3-1 την Ισλανδία. Το Μαρουβούνιο δεν λέει και πολλά. Η νίκη της Τουρκίας παρέα με over πληρώνει κοντά στο 1,80.

Ουγγαρία – Ολλανδία

Η Ουγγαρία δεν πατάει καλά. Έφαγε ένα τάλιρο στη Γερμανία, παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην αδύναμη Βοσνία. Η Ολλανδία είναι σε καλή κατάσταση. Έβαλε πέντε στους Βόσνιους, έφερε 2-2 με τους Γερμανούς. Θα πάω στην bet365 με το διπλό στο 1,75. 

Τενερίφη – Σαραγόσα

Η Τενερίφη έψαχνε εναγωνίως την πρώτη της νίκη. Τη βρήκε στο 2-0 επί της Καρταχένα και στο ντεμπούτο του νέου της τεχνικού Πέπε Μελ (πρώην ΟΦΗ). Η Σαραγόσα ξεκίνησε θαυμάσια αλλά κάνει κοιλιά. Μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε. Ωστόσο, θεωρώ μεγαλούτσικο το 1,60 στο over 1,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Παρασκευής