μπασκετ

Καλημέρα σας. Ο Παναθηναϊκός ήταν… φουριόζος στην πρεμιέρα του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και παρότι κόλλησε επιθετικά για περίπου επτά λεπτά, από το 24 ως το 31, όταν το 59-40 έγινε 66-60, επιβλήθηκε της Μπάγερν Μονάχου με 94-79, χθες. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε και η επιλογή μας στο παμε στοιχημαμια και είχαμε ποντάρει στην επικράτηση των «πράσινων» και το να σημειωθούν τουλάχιστον 160 πόντοι.

Μένουμε Ευρωλίγκα, μένουμε Ελλάδα, αλλά από το Μαρούσι θα κατηφορίσουμε στον Πειραιά και το «Ειρήνης και Φιλίας»

Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Κάουνας Προγνωστικά

Δεν εντυπωσιάζει ο Ολυμπιακός, που στην πρεμιέρα δεν ήταν καλός και έχασε από τη φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε με 82-71, την Παρασκευή, στην Κωνσταντινούπολη. Τη Δευτέρα, οι Πειραιώτες έπαιξαν όσο χρειαζόταν κόντρα στο μαχητικό Λαύριο και πήραν το ροζ φύλλο με 93-75. Το ζήτημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι αν θα έχει διαθέσιμο απόψε τον Φίλιπ Πετρούσεβ, καθώς με τις απουσίες που υπάρχουν στους «ψηλούς» η παρουσία του Σέρβου σέντερ κρίνεται αναγκαία.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ζάλγκιρις έρχεται από εξαιρετική αμυντικά εμφάνιση στο Κάουνας, αφού νίκησε την Μπαρτσελόνα με 74-67, την προηγούμενη Πέμπτη. Με αυτό ως καύσιμο, οι Λιθουανοί μετρούν τρεις επικρατήσεις στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντες δεχθεί σε αυτές το πολύ 76 πόντους, ενώ η μοναδική τους ήττα ήρθε την Κυριακή από τη Ρίτας με 91-88, εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα της χώρας τους, από την ομάδα η οποία πέρσι τους στέρησε τον τίτλο.

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός, που δεν πατάει καλά, δε θα έχει εύκολο έργο, αλλά θεωρούμε πως μπορεί με την επιθετική του πληρότητα να βάλει ζόρια στους αντιπάλους του. Ειδικά αν καταφέρει να ανοίξει τον ρυθμό και βρει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Με αυτή τη λογική θα κρατήσουμε τον «άσο» και θα τον συνδυάσουμε με το Over 154,5 πόντοι, στο 2,40. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα