winmasters nations league

Αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις επιφυλάσσει το πρόγραμμα της Παρασκευής για το Nations League. Οι εθνικές ομάδες μάς υπόσχονται ένα πλούσιο θέαμα και η Winmasters προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και μοναδικά δώρα.

Αρχικά, στη Βουδαπέστη στις 21:45, η Ουγγαρία φιλοξενεί την Ολλανδία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της League A. Υπέρ των «οράνιε» η παράδοση, με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με την πιο πρόσφατη φορά που έχουν ηττηθεί, να είναι πίσω στο 1984.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι αποδόσεις της Winmasters. Οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται στο 1.67, η ισοπαλία στο 4.25 και ο άσος των Ούγγρων στο 5.00.

Την ίδια ώρα στην Πράγα, η Τσεχία φιλοξενεί την Αλβανία για τον πρώτο όμιλο της League B. Πολύ μικρή και πρόσφατη η παράδοση των δύο ομάδων, αφού έχουν αναμετρηθεί μόλις τρεις φορές, όλες μετά το 2021. Απόλυτη ισορροπία, με μία νίκη η κάθε μία και μία ισοπαλία.

Οι Τσέχοι όμως είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις της Winmasters. Στο 1.73 προσφέρεται ο άσος, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.85 και το διπλό στο 5.10.

Τέλος, για τον ίδιο όμιλο του Nations League αλλά στο (ουδέτερο) Πόζναν, Ουκρανία και Γεωργία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, επίσης στις 21:45. Οι Γεωργιανοί δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν καμία φορά τους αντιπάλους τους, έχοντας ηττηθεί έξι φορές, ενώ έχουν αποσπάσει μόλις τρεις ισοπαλίες.

Παρ’ όλα αυτά, η καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα των φιλοξενούμενων, κάνει τις αποδόσεις της Winmasters να έχουν μεν φαβορί, αλλά η απόκλιση να μην είναι πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα, η νίκη των Ουκρανών προσφέρεται στο 2.12, η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 3.70.

Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε νέες προσφορές και πλούσια δώρα στο Sports Calendar της Winmasters!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.