αντυπασ προγνωστικα 10-10-2024

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/10/2024.

Μετά από τρεις μέρες, η στήλη επιστρέφει. Σε μια μέρα μουντή, χωρίς χαμόγελα. Δεν είναι εύκολο να βρεις λόγια και να περιγράψεις αυτό που συνέβη. Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σκεπάζει τα πάντα.

Το μόνο που μπορεί κάποιος να πει είναι συλλυπητήρια στην οικογένεια του, η οποία ζήτησε από τα Μ.Μ.Ε να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που περνά. Η ΟΥΕΦΑ; Είναι γνωστός ο δρόμος που ακολουθεί. Το καλεντάρι είναι βεβαρημένο και το ματς της Εθνικής στην Αγγλία πρέπει να διεξαχθεί κανονικά.

Σε έναν ιδανικό κόσμο το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε αναβληθεί. Ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη του Τζορτζ Μπάντονκ. Σε έναν ιδανικό κόσμο…

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τη ψυχολογική κατάσταση των συμπαικτών του. Πως θα μπουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τα «λιοντάρια». Με τι κουράγιο; Πως θα βρουν τη δύναμη;

Αυτά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είναι ψιλά γράμματα για την ΟΥΕΦΑ. Προτεραιότητα, το βεβαρημένο καλεντάρι.

Την ανάλυση των αγώνων που θα διαβάσετε την είχα κάνει από χθες, πριν από την τραγική είδηση. Γιατί σε τέτοιες στιγμές ισχύει το «ποιος έχει όρεξη για μπάλα;». Την απάντηση τη ξέρετε…

Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Νορβηγία – Σλοβενία προγνωστικά

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. Οι Νορβηγοί μετά τη γκέλα (0-0) στο Καζακστάν κέρδισαν τους Αυστριακούς με 2-1 και τώρα θέλουν να εκμεταλλευθούν για δεύτερη στη σειρά φορά την έδρα τους.

Οι Σλοβένοι, έπαιξαν τα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου στην έδρα τους (ισοπαλία με Αυστρία, νίκη με Καζακστάν) και σήμερα θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Φαβορί είναι οι Νορβηγοί, αλλά θα προτιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,87. Θεωρώ πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ιταλία – Βέλγιο προγνωστικά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ιταλία στο Nations League. Κέρδισε και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Εντυπωσίασε στη Γαλλία με τη νίκη με 3-1 και μετά κέρδισε και το Ισραήλ με 2-1.

Σήμερα παίζει για πρώτη φορά στην έδρα της και υποδέχεται το Βέλγιο, μια ομάδα ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Στην πρεμιέρα κέρδισε το Ισραήλ, αλλά στη Γαλλία ηττήθηκε εύκολα με 2-0.

Οι Ιταλοί μπορεί να κάνουν το «τρία στα τρία» και σε απόδοση 1,95 θα τους στηρίξω.

Προγνωστικά Στοιχήματος