τσαρλυ προγνωστικα 0810

Δείτε τα μακροχρονια προγνωστικα που ξεχώρισε ο Τσάρλυ για σήμερα Τρίτη (08/10)!

Έχουμε διακοπή πρωταθλήματος οπότε είναι ευκαιρία να δούμε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα.

Φούλαμ στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Ξεπέρασε το σοκ

Ας ξεκινήσουμε απο την Πρέμιερ, που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει η ομάδα του Σίλβα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει φτιάξει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο και φέτος έχει στα χέρια του τον πραγματικό Χιμένεθ. Ο πρώην φορ της Γουλβς, είχε επηρεαστεί η καριέρα του απο τον τραυματισμό στο κεφάλι που απείλησε την ίδια του την ζωή τον Νοέμβριο του 2020. Μιλάμε για επιθετικό που την σεζόν 2018/19 είχε βάλει 13 γκολ στην Πρέμιερ και την επόμενη 17. Μετά τον τραυματισμό έχασε το θάρρος του στην αντίπαλη περιοχή και τα επόμενα τρία χρόνια, πέτυχε 3, 4 και 7 τέρματα. Φέτος όμως επέστρεψε, κέρδισε την μάχη του βασικού απο τον αξιόλογο επίσης στράικερ Μουνίθ και δίνει ποιότητα στην επίθεση της Φούλαμ.

Δύο φορ που εναλλάσσονται και γρήγορη τριάδα πίσω τους

Ο Χιμένεθ στην κορυφή, ο Μουνίθ να μπαίνει από τον πάγκο και η γρήγορη τριάδα, Ιβόμπι, Σμιθ Ρόου, Τραορέ να έρχεται από πίσω. Η Φούλαμ βρίσκεται στην 8η θέση και η βαθμολογία της βάση των xgoals ή Xpoints βαθμοί της, είναι για την 2ή, κάτω μόνο απο την Λίβερπουλ. Το να τερματίσει η Φούλαμ στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ στην bet365  βρίσκεται στο 2,62.

Λας Πάλμας Υποβιβασμός

Θα έχει την τύχη της περσινής Αλμέρια και Γρανάδα

Με βάση την εικόνα που έχει το πρωτάθλημα, την βαθμολογία αλλά και την δυναμική που δείχνουν οι ομάδες το 1,50 που προσφέρεται στο να υποβιβαστεί η Λας Πάλμας είναι τεράστιο. Η Λας Πάλμας μετράει μόλις 3 βαθμούς και η εικόνα της Λίγκας, δείχνει πως θα έχει την ίδια τύχη που είχαν πέρυσι η Γρανάδα και η Αλμερία, δηλαδή θα πέσουν χωρίς μάχη, απο νωρίς. Πρόκειται για την χειρότερη ομάδα στα αμυντικά xgoals. Έχει δεχτεί 17 τέρματα άξιζε να δεχτεί 20,32 ενώ είναι τελευταία εκτός απο τους βαθμούς και στα xpoints.

Μακροχρόνια Στοιχήματα