Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η βασική μου επιλογή την περασμένη Πέμπτη, η Φλουμινένσε, πέρασε, στο Πετροκούμπ – Πάφος δικαιώθηκαν οι εταιρείες στοιχημάτων. 

Απόψε, αν και Δευτέρα, υπάρχει μία επιλογή που αξίζει να αναφερθεί, από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. 

Σπορτ Ρεσίφε – Σεαρά Προγνωστικά 

Το παιχνίδι πρόκειται για έναν τελικό ανόδου ουσιαστικά. Η Σπορτ είναι στην τέταρτη θέση, τελευταία που οδηγεί στην άνοδο, στο +2 από την Σεαρά που είναι δύο θέσεις πίσω της. Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος σε αυτό το γήπεδο για ένα πολιτειακό κύπελλο, με την Σπορτ να κερδίζει με 2-1. Γενικώς η Σπορτ Ρεσίφε έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Σεαρά. 

Η Σπορτ Ρεσίφε έχει τέσσερις νίκες στα εφτα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, όπως και στα εφτά πιο πρόσφατα εντός ,όπου έχει μόνο μία ήττα. Η Σεαρά ,μακριά από την έδρα της έχει μόνο τρεις νίκες, επί Αβάι, Νοβοριζοντίνο, και Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας και 11 ήττες στα 18 τελευταία παιχνίδια της.

Οι οπαδοί της Σπορτ θα δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα απόψε στο γήπεδο, θα είναι κατάμεστο, θα ποντάρω στη δύναμη της έδρας, ο άσος της Σπορτ Ρεσίφε στο 2,02 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.