napoli-konte

Με μεταμεσονύκτιο ταμείο ανοίξαμε την εβδομάδα, στις +25 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός αφού η παλιά αγαπημένη Ντεφένσα, η ομάδα που εκτόξευσε την στήλη μας στο κλείσιμο 2021, κέρδισε και πλήρωσε το Over 2 (ασιατικό).

Ελλείψει ημερήσιου στοιχηματικού ενδιαφέροντος, σήμερα θα εμπλουτίσουμε την ενότητα των μακροχρόνιων επιλογών με ένα ιταλικό αφήγημα.

Νικητής Serie A 2024/2025

Ως πρωτοπόρος πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων η Νάπολι, με 16 πόντους μετά από 7 αγωνιστικές. Έφαγε γερή “σφαλιάρα” στην πρεμιέρα από τη Βερόνα, αλλά ανέκτησε γρήγορα τα πατήματά της και δείχνει να έχει βρει ήδη ρόλους στην εποχή Κόντε. Πήρε όλα τα παιχνίδια (5/5) με τους “μικρούς” και στο 0-0 του Τορίνο ήταν αρκούντως συμπαγής για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ο Λουκάκου δεν χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στο σύστημα του “μέντορά” του Κόντε και οι μεταγραφές έχουν ήδη αρχίσει να προσφέρουν. Ο ΜακΤόμινεϊ προσφέρει όγκο, ένταση και καλή εκτέλεση ως δεύτερος φορ που θα παίρνει τις δεύτερες μπάλες από τις μάχες του Βέλγου και ο Νέρες έχει ήδη 2 γκολ & 4 ασίστ σε 139 λεπτά συμμετοχής! Ανανεωμένος ο Κβαρατσκέλια και το δίδυμο ΑνγκισάΛομπότκα στα χαφ προσφέρει πολλά τρεξίματα και ασφάλεια στις μεταβάσεις.

Μικρό το προβάδισμα (+2) που έχει πάρει από την περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ, που είναι το στοιχηματικό φαβορί, αλλά συνάμα σημαντικό το ότι από πολύ νωρίς το project του Κόντε πήρε φόρα κι έχει επιστρέψει ο ενθουσιασμός/συσπείρωση στον ιταλικό νότο. Το πρόγραμμα μετά τη διακοπή είναι αρκετά βατό ώστε οι “παρτενοπέι” να μπουν με βαθμολογικό-ψυχολογικό πλεονέκτημα στα δύσκολα, με απανωτές μάχες απέναντι σε ομάδες από από το πάνω ράφι. Μάχες όμως που θα δώσει σε περίοδο κατά την οποία οι αντίπαλοι θα ξοδεύουν δυνάμεις και φαιά ουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η Νάπολι έχει στοχοπροσήλωση μόνο στο scudetto.

Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, με ρόστερ που έχει ξεκάθαρους ρόλους, φρεσκάδα και τον τρόπο να ανοίγει τα κλειστά παιχνίδια, με τον κατάλληλο οδηγό, τον master πρωταθλητισμού στον πάγκο, προβλέπουμε ότι η Νάπολι θα την πάει μέχρι τέλους την κούρσα τίτλου. Η αποδοσή της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει πέσει αισθητά, σε σχέση με το καλοκαίρι, αλλά και το 6.00 που κυκλοφορεί έχει στοιχηματική αξία. Νάπολι για κούπα λοιπόν στο 6x

Προγνωστικά Στοιχήματος

10/05 | Νικητής Serie A 2024/2025  ➡ Νάπολι (απόδοση 6.00)